Acer Video Projektörlerde ColorBoost

Acer DLP Teknolojili projektörlerinde doğala yakın renk veren ColorBoost Teknolojisini kulanacak.

Doğal renkli sunumlar

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Acer Video Projektörlerde ColorBoost teknolojisi
Acer ColorBoost, tüm uygulama ve görüntülerde kullanılan canlıymışçasına pastel görüntüler için uyarlanmış artırılmış renk performansı sağlayarak Görüntü Kalitesine yeni bir standart getiriyor.

Acer ColorBoost şu teknolojileri getiriyor:

  • Artırılmış renk tekeri tasarımı
  • Yeni Güçlü görüntü ilerletme algoritması
  • Gelişmiş Lamba Aydınlatma Teknolojisi

Artırılmış Renk Çarkı Tasarımı
6 bölümlü renk tekerleği ana (Kırmızı, Yeşil ve Mavi) ve ara (Turkuvaz, Sarı ve Beyaz) renklerden oluşur.

Renk tekeri tek renkli bir resmi renkliye çevirir. Çarkın donatıldığı bölümlerin sayısına bağlı olarak ışığı diğer renklere ilaveten ana renkler kırmızı, yeşil ve maviye yayar. Acer'ın 6 bölümlü renk çarkı 3 veya 4 bölümlü çarkların frekans oranına kıyasla renkleri iki kat güçlendirir ve renk canlılığı konusunda aşırı duyarlı kişiler için daha zengin renk doyumu sağlar ve gökkuşağı etkisi yaratır.

Ayrıca, Acer'ın eşsiz renk tekeri ve DMD renk aleti arasındaki değişmez senkronizasyon 24 dBA'ya kadar ses seviyesini azaltır. (eko mod ).


Yeni Güçlü Görüntü İlerletme Algoritması
Acer ColorBoost Teknoloji, pastel renklerin görüntülenmesini artırarak ve daha doğal ve gerçekçi görüntüler ortaya çıkararak 6 bölümlü renk çarkları için gelişmiş algoritma sağlar. Ayrıca, renk ayarlama özelliği renklerin zahmetsizce kişiselleştirilmesini, ana renklerin doygunluk ve parlaklığının derecelendirilmesini sağlar. Sonuç olarak, renk sıcaklığı ve parlaklık görüntünün düzgünlüğünü etkilemeden artırılabilir veya azaltılabilir.

Gelişmiş Lamba Aydınlatma Teknolojisi
Düşük voltaj, değişken düzey ve dinamik karartma gibi değişik teknikler kullanan özel bir dalga jeneratörü; parlaklığı, kontrastı ve renk derinliğini desteklemek ve daha doğal görüntü elde etmek için en uygun lamba dalga biçimini sağlıyor.

Kullanılmayan lamba enerjisi miktarı, enerji kaybını geri çevirecek Turkuvaz veya Sarı bölümün eklenmesi ile aydınlatma etkisini geliştirmek üzere kullanılabilir.

Acer ColorBoost teknoloji, geleneksel projektörlerde daha önce görülmemiş bir renk performansı sağlar. Yüksek kontrast oranlı Parlak Renkler, grafiklerin kesin sunumu, daha etkili öğrenme için canlı grafikler ve daha iyi görüntüleme için geliştirilmiş detaylara ulaşmak için yapılmıştır.

Acer'ın "insanlar ve teknoloji arasındaki bariyerleri yıkmak" amaçlı misyonunu izleyerek Acer, ayrıca tüm projektörleri bütün Acer ürünlerinin kolay yönetimini ve kişiselleştirilmesini sağlayan özel ve eşsiz yazılım Acer Empowering Technology(Acer Güçlendirici Teknoloji) ile donattı.

Acer Projektör Güçlendirici Teknoloji şu modülleri içerir:

  • Acer eView Management (Acer eGörüntü Yönetimi)> projektör ayarlarınızı her türlü ortam ışığına ve içeriğin türüne göre düzenler.
  • Acer eTimer Management (Acer eZamanlayıcı Yönetimi) > yapılacak sunumların programını takip etmek amacıyla ekranda bir işaret bulundurur..
  • Acer eOpening Management (Acer eAçılış Yönetimi) > kişiselleştirilmiş başlangıç ekranı yaratmak için kolay yol sağlar.
  • Acer eProjection Management > entegre edilmiş Kablosuz Sunum Ağ Geçidi ile donatılmış projektörlerin zahmetsizce bağlanılırlığını ve kontrolünü sağlar.


Bilgi için:
Acer Türkiye
0 212 261 62 02

Okuyucu Yorumları