İnternette Fuar ve Seminerler

Herhangi bir fuar hakkında bilgi edinmek istiyorsanız vakit kaybetmeden internete bağlanmayı deneyin

İnternet: 56

Fuarlar ya da seminerler hakkında bilgi almak mı istiyorsanız? Telefonla boğuşmanıza hiç gerek yok... İnternet, aradığınız her türlü bilgiyi kısa yoldan sunmak için sizleri bekliyor.

İster ziyaretçi ister katılımcı olun; eğer bir fuar hakkında acil bilgiye ihtiyacınız varsa yapmanız gereken son derece basit... Hemen internete bağlanın ve fuarın resmi sitesine göz atın.

Günümüzde düzenlenen fuar ve seminerlerin hemen hepsi, resmi web siteleri ile ziyaretçilere ya da katılımcılara ulaşabiliyorlar. Üstelik bu sitelerde sadece yüzeysel bilgilere de yer verilmiyor. Bir fuarın sitesini ziyaret ederek tüm katılımcıların ayrıntılı listesine, fuar alanının krokisine, bilet ücretlerine ve ulaşım imkanlarına kolayca erişmeniz mümkün. Ayrıca fuar organizasyonları yapan sayısız şirket de, internet üzerindeki varlıklarını sürdürüyorlar.

Bu bölümde, fuar ve seminer başlıkları altında toplanan bazı önemli siteleri inceliyoruz. Ancak dilerseniz, küçük bir arama ile çok daha fazlasına da ulaşabilirsiniz.

Tüyap - Cebit Bilişim

Tüyap - Cebit Bilişim

www.tuyap.com

Türkiye'de fuar dendiğinde akla gelen ilk isim, kuşkusuz Tüyap olacaktır. Beylikdüzü'ndeki büyük bir alana yayılan Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi hakkındaki her türlü ayrıntıya bu adresi ziyaret ederek ulaşmanız mümkün. Ayrıca sitede, katılımcı firmalar için önemli bilgilere de yer veriliyor.

www.cebitbilisim.com

Yıllardan beri ülkemizde düzenlenmekte olan Cebit Bilişim Fuarı bir çok ülkeden yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Katılımcıların yanı sıra fuara ilgi gösteren binlerce katılımcı şirket bulunuyor. Bu büyük organizasyon hakkında bilgi edinmek isteyenler, hiç vakit kaybetmeden bu adresi ziyaret edebilirler.

CNR Expo - Compex

CNR Expo - Compex

www.cnrexpo.com

Ziyaretçilerini "Büyük Projelerin Gerçeğe Dönüştüğü Platform" sloganıyla karşılayan sitede, CNR Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntıları bulabilirsiniz. Autoshow ve CeBIT Eurasia Bilişim gibi birçok fuar, sayfalar arasında sizleri bekliyor.

www.compex.com.tr

Her yıl Lütfi Kırdar Rumeli Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen büyük organizasyonun resmi web sitesine bu adresten ulaşabilirsiniz. Sitede fuara nasıl gidebileceğinizden tutun da katılımcı firma detaylarına kadar her türlü ayrıntıya yer verilmiş. Ayrıca siteyi ziyaret edenler, ücretsiz davetiye kazanma şansına da sahip olabiliyorlar.

Fuar Plus - Chicago Otomobil Fuarı

Fuar Plus - Chicago Otomobil Fuarı

www.fuarplus.com

Türkiye'deki her türlü fuar ve organizasyon hakkındaki bilgileri içeren site, bu konuda gerçek bir referans olma özelliğini sürdürüyor. Özellikle fuarlara katılmayı düşünen bir katılımcıysanız, "Fuar" sözlüğü ya da "Püf noktaları" gibi başlıklar çok işinize yarayabilir.

www.chicagoautoshow.com

Her yılın Şubat ayında gerçekleştirilen Chicago Otomobil Fuarı'na bu adresi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Sayfalar arasında fuarın kısa bir tarihçesini bulabileceğiniz gibi, biletler hakkında ayrıntılı bilgi edinme şansına da sahipsiniz.

Los Angeles Otomobil Fuarı - Forem

Los Angeles Otomobil Fuarı - Forem

www.laautoshow.com

Her yıl Los Angeles'ta düzenlenen ve dünyanın en önemli otomobil fuarlarından birisi olarak değerlendirilen LA AutoShow'un resmi web sitesi. Sitede, sergilenen en yeni modeller ile birlikte konsept tasarımları görme şansını da bulacaksınız.

www.forem.com.tr

Yurtdışı fuar organizasyonları konusunda uzmanlaşan Forem, katılımcılara internet üzerinden ulaşmayı amaçlıyor. Şirketin düzenlediği ilginç fuarlar hakkında bilgi almak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden bu adresi ziyaret etmelisiniz.

Özgür Yazılım Şenliği - AutoShow

Özgür Yazılım Şenliği - AutoShow

senlik.linux.org.tr

Windows'a alternatif olabilecek tek işletim sistemi, hiç kuşkusuz ünlü Linux'tur. Ülkemizde de önemli bir kullanıcı grubu tarafından tercih edilen Linux'a itafen düzenlenmiş "Özgür Yazılım" şenliğine bu adresten ulaşabilirsiniz.

www.autoshow.ca

Otomobil fuarı dendiğinde akla gelen önemli isimlerden bir diğeri de Kanada'da düzenlenen AutoShow olacaktır. Fuarın resmi internet sitesini ziyaret ederek etkinlikler ve sergilenen otomobiller hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bilişim Şurası - Bilişim Zirvesi

Bilişim Şurası - Bilişim Zirvesi

www.bilisimsurasi.org.tr

Türkiye'nin, 21. Yüzyıl'da bilgi toplumu niteliği kazanması amacıyla atılacak adımların tartışıldığı en önemli etkinliklerden biri olan Bilişim Şurası'nın resmi web sitesi. Sitede, şura ile ilgili merak edilen her türlü detayı bulmanız mümkün.

www.bilisimzirvesi.com.tr

"Sınırsız Dünya" sloganıyla düzenlenen ve 4854 üst düzey yöneticiyi bir araya getiren "Bilişim Zirvesi"ne bu adresi ziyaret ederek ulaşmanız mümkün. Site hem Türkçe, hem de İngilizce içerik sunuyor. Bilişim dünyasına merak duyanlara tavsiye ediyoruz.

Okuyucu Yorumları