ASUS'tan Mini PC Nova Lite PX24

ASUS Mini PC Nova Lite PX24 ile minumum boyut, maksimum eğlence ve multimedya sizleri bekliyor.

Eğlenceli bir kutu!

ASUS; kompakt ve güçlü bir ev eğlence sistemine ihtiyaç duyan kullanıcıların gereksinimlerini karşılamak üzere dünyanın en küçük boyuta sahip full HD destekli yeni Mini PC'si, ASUS Nova Lite PX24'ü duyurdu. Nova Lite PX24, yüksek kaliteli ses ve görüntü performansı sunarak maksimum eğlence ve multimedia keyfini garanti ediyor. Sadece 2L olan boyutuyla, evdeki herhangi bir yere kolayla yerleştirebilen Nova Lite PX24, yüksek enerji tasarrufu ile de ultra sessiz çalışma ortamı sağlıyor.

Dünyanın En Küçük Yüksek Çözünürlüklü Bilgisayarı
Nova Lite PX24 Mini PC sadece 2L boyutunda olmasına rağmen 1080i/1080p çıkışı ile yüksek çözünürlüklü görüntüleri destekliyor. Dahili bağımsız ekran kartı, üst düzey makinelerin performanslarıyla rekabet edebilecek mükemmellikte oyun oynayabilme imkanı sağlarken, HDMI/DVI arayüzü de temiz ve parlak görüntüler üreterek kullanıcıların yüksek çözünürlüklü görüntü ihtiyaçlarını karşılıyor.

ATI RV620 ekran kartıyla birlikte çalışan Intel işlemci tabanlı ASUS Nova Lite PX24, bu sayede hem dijital medya dosyalarının çoklu görev gereksinimleri için kolayca kullanılmasını sağlıyor hem de PC oyunlarında mükemmel bir ses/görüntü performansı sunuyor.

Ultra Sessiz ve Yüksek Performanslı

Ultra Sessiz ve Yüksek Performanslı
Asus Nova Lite PX24: İnce, portatif ve uyumlu

Mükemmel bir hava dolaşımı tasarımı, yüksek kaliteli yarı iletken kondansatörleri, çok sessiz havalandırma fanları ve eşsiz bir ısı iletim modülüne sahip ASUS Sessizlik Teknolojisiyle (Tranquiller Technology) Nova Lite PX24, kullanıcılarına 26 db'lik ultra sessiz işletim seviyesi sağlıyor. Süper sessiz tasarımına ek olarak Nova Lite PX24 farklı işlem koşullarında gereksinim duyulan işletim güç seviyelerine uyan akıllı bir güç tasarruf teknolojisi kullanıyor. Böylece güç tüketimini geleneksel masa üstü bilgisayarlarının dörtte birine düşürerek çevrenin korunmasına ve elektrik faturalarının azalmasına yardımcı oluyor.

Hafif, İnce, Portatif ve Uyumlu

Hem yatay hem de dikey yerleştirme seçenekleriyle, hafif ve ince Nova Lite PX24 her yere kolayca yerleştirilebiliyor. Popüler ve şık görünümüyle, iç dekorasyona ve iç estetiğe uyum sağlayarak çalışma odasına, yatak odasına ya da salona kolayca yerleştirilebiliyor.

Yüksek Kaliteli Ses Keyfi Sağlayan İç Hoparlörler
Yerleşik Hi-Fi hoparlörlerle donatılan Nova Lite PX24, harici hoparlörler olmaksızın yüksek kaliteli müzik ve iletişim olanağı sağlyor. SPDIF dijital ses kaynağı optik fiber çıkış arayüzü ve benzersiz Dolby dijital Life/DTS Connect fonksiyonu ile kullanıcılar için maksimum multimedia keyfi sağlıyor.

Dört Dörtlük Bir Eğlence için En Gelişmiş İşletim Sistemi
Nova Lite PX24, eğlence fonksiyonları için özel tasarlanmış Media Center uygulamasına sahip Microsoft Vista Home Premium işletim sistemi ile birlikte geliyor.

Nova Lite Serisi ürünlerin tavsiye edilen son kullanıcı fiyatları ise şöyle:
Nova Lite PX20: 439$+kdv
Nova Lite PX24: 719$+kdv

Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları