Max Payne'in üçüncü sürümü el değiştirdi

Max Payne 3 cephesinde hareketlilik var. Merakla beklenen devam oyununu kim geliştirecek?

Max Payne 3 emin ellerde!

Oyun dünyasında büyük yankı uyandıran ve iki sürümü de büyük ilgi gören Max Payne'in üçüncü sürümünün geliştirilme aşamasında olduğuna dair dedikodular tekrar gün yüzüne çıktı.

Xbox 360 World'de yayınlanan habere göre Max Payne'in 3. sürümü şu an geliştirilme aşamasında ve Max Payne, bundan sonra yoluna Alan Wake isimli oyunuyla oldukça meşgul olan Finli geliştiricisi Remedy'le değil, Rockstar'ın Toronto'daki kendi stüdyosuyla devam edecek. Bu gelişme her ne kadar bazı oyun fanatiklerini üzse de, aslında verilen kararın doğru olduğunu anlamak içik çok fazla düşünmemize gerek yok. Remedy Alan Wake ile öylesine meşgul ki, Max Payne 3'ü araya sokmak pek de mantıklı bir iş olmayacaktır.

Hatırlanacağı gibi 2004 yılında bir açıklama yapan Take-Two, daha o günlerde Max Payne'nin devamının geleceğini kamuyoyuna duyurmuştu. Ancak o günden beri devam oyunu hakkında kayda değer bir gelişme yaşanmamıştı.

Piyasaya çıkışla ilgili henüz bir tarih konuşulmazken, önümüzdeki haftalarda Rockstar'dan Max Payne 3 ile ilgili bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları