CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılım

CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!

Ücretsiz Tam Sürüm!

Dünyanın en tanınmış tam sürüm sitelerinden giveawayoftheday, Türkiye'de ortak olarak Türkiye'nin en iyi teknoloji sitesi CHIP Online'ı seçti.

Bu ortaklığın bir sonucu olarak bundan böyle her gün sizlere bir tam sürüm yazılımı ücretsiz olarak indirme imkanı sunuyoruz. Uzun sözün kısası, bu sayfayı sık kullanılanlarınızın arasına eklemeyi, her gün düzenli olarak ziyaret etmeyi ve öngörülen süre içerisinden tam sürüm yazılımı indirip bilgisayarınıza kurmayı unutmayın...

Bugünün ücretsiz yazılımını indirin!

Bugünün ücretsiz yazılımını indirin!


Not: Bu program normalde fiyatla satılmaktadır. Bugüne özel olarak ücretsizdir. İndirmek için sadece kaldı!

Not: ABD ile aramızdaki saat farkı nedeniyle, bazı durumlarda Türkçe açıklamaların görüntülenmesi gecikebilir, açıklamalar İngilizce görüntülenebilir. Bu bir problem değildir, teknik bir uygulamadır. Böyle durumlarda Türkçe açıklamalar bir süre sonra görünür olacaktır.

Bugünün ücretsiz yazılımını indirin!

Daha fazla download için:
CHIP Download

Hakkında...

Hakkında...

Giveaway of the day projesi size her gün bir BEDAVA yazılım veriyor. Hem de herhangi bir kısıtlama olmadan!

Temelde, Giveaway of the day projesi kapsamında her gün bir ücretsiz lisanslı program sunuluyor. Bu program üretici firma ile olan anlaşmaya göre minimum 24 saat download edebilmeniz için sitede bekliyor. Hem de tamamıyla ücretsiz olarak. Deneme değil, kısıtlı sürüm değil. Tam bir legal versiyon!

Programların kullanıcı sözleşmesinde yer alan kısıtlamalar haricinde herhangi bir kısıtlaması yok...

Not: Giveaway of the day projesinin Türkiye ortağı CHIP Online'dır. Projenin Türkçe sayfa içeriği CHIP Online tarafından hazırlanmaktadır.

Daha fazla download için:
CHIP Download

Daha fazlası için

Daha fazlası için

Türkiye'nin en iyi download sitesi CHIP Download yüksek hızlı sunucuları, anlık güncellenen içeriği ile Türkiye'deki bilgisayar kullanıcılarının hizmetinde.

Kullanıcıların program önerebildikleri, yeni programların açıklamalarını tercüme ederek puan kazanabildikleri bu benzersiz download sitesinde düzenli olarak özel download dosyaları da yayımlanıyor. Mutlaka sık kullanılanlarınıza ekleyin.

Daha fazla bilgi için:
CHIP Download