Birbirinden güzel 39 farklı simge paketi

CHIP Online, her biri birbirinden güzel 39 farklı simge paketini sizler için bir araya getirdi.

Muhteşem simgeler

Bilgisayarınızda kullandığınız ikonlar, yani simgeler artık her gördüğünüzde içinizi mi sıkıyor? Merak etmeyin, tüm bu demode simgelerden kolayca kurtulabilirsiniz. İnternet, bu anlamda simge paketleriyle dolu. Galerimizde, size birbirinden güzel tam 39 adet simge paketini göstereceğiz.

Böylece siz de artık bilgisayarınızdaki hemen her simgeyi değiştirebilecek ve bilgisayarınıza yeni bir hava katabileceksiniz.

Yüklemek istediğiniz simge paketlerini galerimizde yer alan resimlerin yanındaki linkleri kullanarak ve tek bir tıklamayla sisteminize indirebilirsiniz.

Simge paketlerini indirmek:
Galerimize girdiğinizde, her resmin sağ yanında bir bağlantı göreceksiniz. Bu bağlantıyı seçin ve kopyalayın. Daha sonra, kopyaladığınız bağlantıyı yeni açacağınız bir tarayıcı penceresinin Adres çubuğuna yapıştırın ve Enter'a basın. Paket indirilmeye başlanacaktır.

Simgeleri nasıl değiştireceksiniz:
Her şeyden önce, indirdiğiniz bir simge paketini içeren sıkıştırılmış dosyayı açarak simgeleri sabit disk içerisinde yeni oluşturacağınız bir klasöre kopyalayın. Eğer bir kısayol simgesini değiştirmek istiyorsanız, yapmanız gereken bu kısayolun üzerine gelip sağ fare tuşuna basmak, menüden Özellikler satırını seçmek ve açılan pencerede göreceğiniz Simgeyi değiştir düğmesine basmak. Küçük bir pencere açılacak. Önce az önce oluşturduğunuz ve sıkıştırılmış dosya içerisinde gelen simgeleri kaydettiğiniz klasörün konumunu gösterin. Bu sayede kopyaladığınız simgeleri görebileceksiniz. Birini seçin ve pencereyi kapatın. Son olarak Özellikler penceresini de Tamam ile kapatın. Yeni simgeniz hazır...

İstediğiniz masaüstündeki sabit simgeleri (Bilgisayarım, Geri dönüşüm kutusu ya da Belgeler gibi) değiştirmekse, masaüstünde boş bir alana sağ fare tuşuyla tıklayın. Özellikler / Masaüstü / Masaüstünü özelleştir yolunu takip ederek standart simgelere ulaşın. Burada değiştirmek istediğiniz bir simgeyi seçin ve Simgeyi değiştir düğmesine basın. Yine yeni simgeleri içeren klasörü bulun ve dilediğiniz bir singeyi seçerek pencereyi kapatın.

Herkese iyi eğlenceler...

Okuyucu Yorumları