Avrupa'nın "En İyi Geniş Formatlı Yazıcısı&qu

HP'nin DesignJet 130 yazıcısı, Avrupa Teknik Görüntüleme Baskı Derneği'nin (TIPA) 30 kişilik seçici kurulu tarafından Avrupa'nın "En İyi Geniş Formatlı Fotoğraf Yazıcısı" seçildi.

Avrupa'nın "En İyi Geniş Formatlı Yazıcısı&qu

Avrupa'nın 12 ülkesinden 30 fotoğraf ve görüntüleme dergi editörünün seçimiyle yılın geniş formatlı fotoğraf yazıcısı olarak ödüllendirilen HP DesignJet 130, piyasadaki en hesaplı A1 yazıcı olma unvanını taşıyor.

HP DesignJet 130, altı adet renkli mürekkep kartuşu ile fotoğraf kalitesinde büyük boyutlu baskılar yapabiliyor. Baskılar, HP'nin bu yazıcı için özel olarak geliştirmiş olduğu "dye" mürekkepler ve özel kağıtlar ile alındığında, solmaya karşı 70 yıl* dayanıklılık sağlıyor. HP DesignJet 130, kartpostaldan A1 boyutuna kadar geniş bir ölçekte baskı yapabiliyor. Otomatik Kapalı Devre Renk Kalibrasyonu, Otomatik Pantone Kalibrasyonu, CMYKplus ve ofset emülasyonu da dahil olmak üzere gelişmiş HP Profesyonel Renk Teknolojileri ile güçlendirilen yazıcı, PC ve Macintosh'larla sorunsuz kullanılabiliyor. HP Termal Inkjet baskı teknolojisiyle çalışan ürün, ilave olarak PhotoREt IV ve HP Renkli Katmanlama teknolojileriyle de donatıldı. 2400x1200 dpi çözünürlüğe kadar baskı yapabilen cihaz, 625 mm büyüklüğe kadar olan ortamlara rahatça baskı alabiliyor. DesignJet 130'un B/A3 boyutundaki bir çıktıyı verme süresi ise 4 dakika.

*Wilhelm Imaging tarafından yürütülen test sonuçları, HP No. 85 mürekkep kartuşu ve HP Premium Plus Fotoğraf Kâğıdı ve Proofing Gloss kâğıdı ile yapılan baskıların, kapalı mekanlarda ve cam altında fark edilebilir solmalar veya lekeler oluşmadan 70 yıl boyunca sergilenebileceğini kanıtlamaktadır (Ayrıntılı bilgi: http://www.wilhelm-research.com)

Okuyucu Yorumları