CeBIT 2008 ekonomik kriz dinlemiyor

Ekonomik kriz de neymiş! CeBIT Eurasia 2008, geçtiğimiz yılın aksine büyük bir ilgi ile karşılaştı.

CeBIT'e büyük ilgi

Dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getiren CeBIT Eurasia bugün başladı. Türk teknoloji tutkunlarına kapısını 9. kez açan dev fuar, 12 Ekim tarihine kadar devam edecek.

Bu yılki fuarın en ilginç yanı, hiç kuşkusuz gösterilen büyük ilgi. Geçtiğimiz yıl oldukça sönük geçen CeBIT Eurasia'nın bu yıl, daha ilk gününden bu kadar ilgi görmesi aslında şaşırtıcı. Ekonomik krizin kapımızda olduğu bu günlerde bir teknoloji fuarının bu denli ilgi görmesi, teknoloji tutkusunun hiç de küçümsenmeyecek bir tutku olduğunu ortaya koyuyor.

CeBIT Eurasia'da bu yıl CHIP Online da var... 6. Salon, 107'de okuyucularıyla buluşan CHIP Online, tabii ki bu arada fuarın nabzını tutmaya da devam ediyor. Birçok yeniliği CeBIT Özel bölümümüzden zaten izliyorsunuz ama daha sizlere sunacak çok şeyimiz var. Özel röportajlar, etkileyici kareler ve tüm yenilikler, montaj işlemlerinin ardından, kısa süre sonra CHIP Online'da olacak.

Bizi izlemeye devam edin...

Okuyucu Yorumları