Yeni iPod'lar çarpıcı fiyatlarla Türkiye'de!

iPod deneyimini çarpıcı fiyatlarla yaşamak isteyenlere müjde: Yeni iPod'lar bugün Türkiye'de...

Yeni iPod'lar Türkiye'de!

18 Ekim itibariyle tüm APR ve yetkili satış noktalarında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Apple'ın geliştirdiği ikinci nesil yeni iPod touch ve dördüncü nesil yeni iPod nano, cazip fiyatları ile dikkat çekiyor

Milyonların tercihi olan dünyanın en iyi müzik çaları iPod'un ikinci nesil yeni iPod touch ve dördüncü nesil yeni iPod nano modelleri, eşsiz tasarımları ve üstün teknolojik özelliklerini cazip fiyatlarla bir arada sunuyor. Yeni iPod'lar eski modellere göre daha uygun fiyatlarla lanse ediliyor.

Şimdiye kadarki en ince iPod olma özelliğini taşıyan yeni iPod nano 8GB, 159 Euro+ KDV'den satılırken, ikinci nesil yeni iPod touch 8GB 239 Euro+KDV'den, iPod touch 16GB 309 Euro+KDV'den ve iPod touch 32GB 399 Euro+KDV'den raflardaki yerini alıyor.

İkinci Nesil Yeni iPod touch

İkinci Nesil Yeni iPod touch

İkinci nesil yeni iPod touch, fark yaratan metal tasarımı, 3.5inç'lik geniş ekranı, 802.11 b/g Wi-Fi kablosuz ağ kurulumu, entegre edilmiş ses kontrol düğmeleri, hoparlörü, cihaz içi akselerometre ve Apple'ın devrim yaratan Multi-Touch™ kullanıcı ara yüzü ile eğlence deneyimini maksimuma çıkartıyor.

iPod touch, 8 GB'lık modeli ile kullanıcıların müzik, sinema ve oyunlardan eşsiz bir keyif almalarını sağlıyor. Ayrıca milyonlarca şarkıya, binlerce Hollywood filmine ve yüzlerce oyuna iTunes® Store'dan kolaylıkla ulaşabiliyor.(*)

Metal kaplamalı sıra dışı tasarımıyla göz dolduran yeni iPod touch, orijinalinden daha ince ve daha hafif. Ayrıca yuvarlatılmış köşeleri, düz görüntüsü, kavisleri ve daha da sıkıştırılmış dizaynı ile çok daha konforlu ve taşınabilir.
Yeni iPod touch ile kullanıcılar; "Spore Origins", "Scrabble", Electronic Art'tan "Real Football 2009" gibi yüzlerce heyecan veren oyuna, iTunes üzerinden veya direkt olarak App Store uygulamalarından ulaşabiliyorlar.

Devrimci App Store Wi-Fi üzerinden çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar direk olarak iPod touch üzerinden aktarım yaparak anında içerikleri kullanabiliyor. App Store gelişmiş özellikleri, geniş ve çeşit çeşit kategorileri, düzgün uygulamaları ile oyun, gezi, eğlence, sosyal ağ oluşturma, spor ve çok daha fazlasını kendi bünyesinde bulunduruyor.

iTunes® ile uyumlu bir şekilde çalışan iPod touch, kullanıcıların sevdikleri içerikleri aktarmalarını, istedikleri şekilde yönetebilmelerini ve kolayca otomatik senkronize edebilmelerini sağlıyor.

Tek şarj ile 36 saate kadar müzik çalabilen veya 6 saate kadar video oynatabilen yeni iPod touch, ultra kompakt yapısı ile seyahat halindeyken bile en sevilen müziklerin, TV programlarının, filmlerin ve oyunların keyfini doyasıya yaşatıyor.

iPod touch'ın 32GB'lık modeli; 7,000'e kadar şarkı, 25,000'e kadar fotoğraf ya da 40 saat video kaydedebiliyor. 16GB'lık model de; 3,500'e kadar şarkı, 20,000'e kadar fotoğraf ya da 20 saat video kaydı yapabilirken, 8GB'lık model ise 1,750'e kadar şarkı, 10,000'e kadar fotoğraf ve 10 saat kadar video kaydedebiliyor.(**)

Yeni iPod touch, iTunes 8 ile gelen Genius özelliği ile çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar yol alırken bile otomatik olarak çalma listesi oluşturabiliyorlar. Kullanıcılar Genius'ın yarattığı çalma listelerinde öndinleme yapabiliyor, yeni şarkı seçmek için listeyi yenileyebiliyor ve daha sonra tekrar dinleme zevkine erişebilmek için kaydedebiliyor.

Yeni iPod touch, inanılmaz idman arkadaşı "Nike+" iPod desteğini de içeriyor. Kullanıcılar kolayca "Nike+" iPod alıcısını Nike+ ayakkabısı içine yerleştirebiliyor ve kilometrelerce koşarken iPod touch eşlik ederek ritimli bir şekilde çalışmayı sağlıyor.

Dördüncü Nesil Yeni iPod nano

Dördüncü Nesil Yeni iPod nano

Şimdiye kadarki en ince iPod olma özelliğini taşıyan yeni iPod nano; alüminyum kıvrımlı sıra dışı tasarımı, dokuz farklı renk seçeneği(*) ve cam kaplaması ile yeni bir dizaynı simgeliyor.

Apple'ın yeni Genius teknolojisine sahip dördüncü nesil yeni iPod nano, bu yeni teknoloji sayesinde bir dokunuşla müzik arşivindeki parçalardan otomatik olarak çalma listeleri oluşturuyor.

Yeni iPod nano tasarımı ile olduğu kadar video gösterimi ve geliştirilmiş kullanıcı ara yüzü Cower Flow özellikleri ile de dikkat çekiyor. Yeni model ayrıca hafifçe sallandığı zaman otomatik olarak "Shuffle" moduna geçiyor.

8 GB ve 16 GB'lık bellek seçenekleri ile sunulan yeni iPod nano, kullanıcılarına 24 saat müzik çalma ve 4 saat video oynatma olanağı sağlıyor. Modellerin her ikisi de gümüş, mor, mavi, yeşil, turuncu, sarı, pembe, kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle kullanıcılarla buluşuyor.

En ince iPod olan yeni iPod nano'nun zarif tasarımının kalbinde 2inç'lik ekranı ile alüminyum ve cam kaplamaları yer alıyor. Bu yeni dizayn ele çok rahat bir şekilde uyum gösteriyor.
iTunes® ile uyumlu bir şekilde çalışan iPod nano, kullanıcıların sevdikleri içerikleri aktarmalarını, istedikleri şekilde yönetebilmelerini ve kolayca otomatik senkronize edebilmelerini sağlıyor. iTunes®Store'dan müzik, video ve oyun satın alınabileceği gibi 8,5 milyon şarkı içinden öndinleme yaparak sadece bir tıklama ile müzik parçaları da satın alınabiliyor.(**)

Tek şarj ile 24 saate kadar müzik çalabilen veya 4 saate kadar video oynatabilen yeni iPod nano, ultra kompakt yapısı ile seyahat halindeyken bile en sevilen müziklerin, TV programlarının, filmlerin ve oyunların keyfini doyasıya yaşatıyor.

16GB'lık model 4.000'e kadar şarkı, 14,000'e kadar fotoğraf ve 16 saate kadar video kaydedebiliyor. 8GB'lık model de 2.000'e kadar şarkı, 7.000'e kadar fotoğraf ve 8 saatlik video kaydetme özelliğine sahip.(***)

Yeni iPod nano, iTunes 8 ile gelen Genius özelliği ile çalışıyor. Bu sayede kullanıcılar yol alırken bile otomatik olarak çalma listesi oluşturabiliyorlar. Kullanıcılar Genius'ın yarattığı çalma listelerinde öndinleme yapabiliyor, yeni şarkı seçmek için listeyi yenileyebiliyor ve daha sonra tekrar dinleme zevkine erişebilmek için kaydedebiliyor.

(*) Kırmızı renk iPod nano Türkiye'de satılmamaktadır.
(**)iTunes Store'dan Türkiye'den içerik satın alınamamaktadır.

Bilgi için
Apple İletişim Merkezi: 0216 454 01 01

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları