HTC Touch'u sizin için inceledik!

Telefonlarda tuşlar tarihe karışıyor.Artık telefon teknolojisi dokunmatik ekranlar üzerine gelişiyor

HTC Touch

Farkını elinize alır almaz hissedeceğiniz HTC Touch, kompakt, son derece şık ve minimalist tasarımıyla sizi kendine çekiyor. Kullanımı son derece kolay dokunmatik ekranı ve kullanıcı arayüzüyle HTC Touch, TouchFLO teknolojisi ile birlikte size harika bir ekran deneyimi sunuyor. Diğer bir çok PDA'den farklı olarak HTC Touch ile herşey parmaklarınızın ucunda, tamamiyle dokunmatik.

TouchFLO ekran teknolojisi size ekranda parmaklarınız ya da HTC Touch'ın özel kalemiyle bilgi girişi yapmanızı sağlıyor. Dosyalarınızı ya da telefon rehberinizde arama yapmayı parmağınızla ekranı kaydırarak yapabiliyorsunuz. Ayrıca TouchFLO'nun 3-boyutlu bir arayüz olan bir diğer özelliği TouchCube, mesajlarınıza, internete, telefon rehberinize ve daha fazlasına tek bir dokunuşla ulaşmanızı sağlıyor. TouchCube'e aynı zamanda daha hızlı ulaşmak istediğiniz yakınlarınızı ekleyebilir, müzik çalabilir, fotoğraflarınıza ve videolarınıza erişebilirsiniz.

HTCTouch ile neleri yapabilirsiniz?

HTCTouch ile neleri yapabilirsiniz?
TouchFlo ile hızlı arama

Cevap: Her şeyi. İnternet Explorer ile internette sörf yapabilir, örneğin Hotmail ya da Yahoo hesabınızda yaptığınız gibi mail alıp gönderebilirsiniz. MSN Messenger kullanarak sohbet edebilir ve kendi web space'inize Windows Live üzerinden fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz.

HTC Touch eğlence anlayışınızı biraz daha değiştiriyor. Windows Media Player ile sevdiğiniz müzikleri dinleyebilir, favori kliplerinizi izleyebilirsiniz.. Aynı zamanda bir çok upload yapabilir, microSD kartınızda veri depolayabilir ve media dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

Sık kullanılan işlemler

Sık kullanılan işlemler

Windows Mobile 6 işletim sistemi ile HTC Touch size mailleriniz için Outlook programı ile diğer Microsoft Office uygulamalarını da kullanmanıza olanak sağlıyor. Diğer bir çok PDA'de ofis dökümanlarını sadece görüntüleyebiliyorken, HTC Touch ile yeni bir ofis dokümanı oluşturabilir, indirdiğiniz döküman üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Mesaj yazmak HTC Touch ile oldukça keyifli ve rahat. Bir kez alışınca bir daha eski telefonlarınızdaki klavye kullanımı, aynı tuşa defalarca basarak yazı yazmak oldukça ilkel geliyor.Yazdığınız her kelimeyi sözlük hafızasına keydetiği için bir zaman sonra uzun bir mesajı sadece 1-2 tuşa basarak yazabilir duruma geliyorsunuz. Ayrıca HTC Touch'ın bünyesinde bulunan klavye yazılımlarından farklı olarak, tam ekran klavye uygulamalarını internetten ücretsiz ya da oldukça uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

HTC Touch'ın 2.8 inçlik büyük ekranı ile fotoğraf çekmek ve video kaydetmek başka bir keyif. Telefonun arkasında bulunan 2.0 mega-piksel CMOS kamerasının yanına yerleştirilmiş küçük ayna size kendi resminizi çekerkende kolaylık sağlıyor.

HTC Touch'ın özellikleri anlatmakla bitmez, HTC Touch her özelliğiyle beğenilen ve kullanıcıları için PDA anlayışını kökten değiştiren ve bir telefon olarak öne çıkıyor.

Okuyucu Yorumları