Motorola W218 Türkiye'de

Hız, performans ve üstün teknolojiyi bir arada sunan ve şık tasarımıyla göz dolduran W218 Türkiye'de

W218 Türkiye'de

Kablosuz iletişimin dünya lideri Motorola, şık siyah tasarımıyla göz dolduran, üstün performans ve uygun fiyatı bir araya getiren yeni Motorola W218 cep telefonu modelini Türk kullanıcılarının kullanımına sunuyor.

Kullanıcıların mobil deneyimlerini en üst düzeye çıkartmak için gereken tüm işlevsel özellikleri son derece rahat kullanım fonksiyonları ile birleştiren Motorola W218, 94 euro'ya satışa sunuluyor. Kompakt ve ince tasarımıyla çantada veya cepte kolayca taşınabilen W218, 4x zoom VGA kamerası ile paylaşmaya değer anları mükemmel görüntü kalitesiyle yakalamanıza olanak sağlıyor.

9 kanal hafızalı FM radyosu ile haberi, sporu veya eğlenceyi istediğiniz her yere taşımanızı sağlayan W218, ister hoparlörden ister kulaklıktan sağladığı üstün ses kalitesi ile müziğin keyfini fazlasıyla çıkarmanıza olanak sağlıyor. Parlak ve canlı 128x128 65K TFT ekranı ile okuma kolaylığı ve zengin renk gamı sunan W218, geniş hafızası ile de kullanıcısını mesaj veya isim silme derdinden kurtarıyor. Yeni modelde 500 adet rehber kaydı yapılabiliyor ve 750 adet SMS saklanabiliyor.

Yeni W218; telefon rehberinde çoklu harfle arama, numara yazarken karakter büyütme, hesap makinası, kur dönüştürücü gibi yaşamı kolaylaştran ve hızlandıran birçok özelliği de içinde barındırıyor. W218, boş vakitleri eğlenceli bir şekilde değerlendirmek için farklı oyun seçenekleri de sunuyor. Değişik polifonik zil sesi seçenekleri sunan yeni modelde ayrıca yeni zil sesleri de bestelenebiliyor.

Yeni W218 ayrıca etkinlik hatırlatma fonksiyonuna sahip takvim, alarm, kronometre, eller serbest (handsfree) görüşme özelliklerini de kullanıcılarına sağlayarak mobil deneyimlerini en üst düzeye çıkarıyor.

Yeni Motorola W218; şarj aleti, batarya ve kablolu kulaklıktan oluşan kutu içeriği ile birlikte Ağustos 2007'den itibaren Türkiye'de cep telefonu kullanıcıları ile buluşacak.


Motorola Türkiye
http://www.motorola.com.tr
Tel: (212) 317 45 45

Okuyucu Yorumları