İnternetten Sevgilerle

İnternet üzerinden sevdiklerinize gönderebileceğiniz en güzel e-kartlar.

İnternet: 68

Elektronik posta kavramının mesaj gönderme alışkanlığını kökünden değiştirdiği tartışılmayacak bir gerçek. Öyle ki, mektupların yerini e-postalar ve kartpostalların yerini de e-kartlar almış durumda.

Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza ya da tanıdıklarınıza bir kartpostal göndermek için milyonlarca nedeniniz olabilir. Bunun için pul satın almalı, bir posta ofisi bulmalı ve en zoru da güzel bir kartpostal seçmelisiniz. Bir de kartpostalı yurtdışından göndermek zorundaysanız işinizin daha da zor.

Tüm bu anlattıklarımız gözünüzü korkutmasın; çünkü internet tatilcilerin ve kart meraklılarının da hizmetinde... Bu büyük ağ üzerinde elektronik kartpostallar seçmenizi ve bu kartpostalları sevdiklerinizin e-posta adresine göndermenizi sağlayacak yüzlerce internet sitesi bulunmaktadır. Üstelik hangi ülkeye tatile giderseniz gidin, e-kartınızı en hızlı şekilde göndermenizi sağlayacak bir internet kafe bulma şansına da sahipsiniz. İşte işinize çok yarayacak birkaç adres önerisi...

Mynet E-Kart - PTT E-Kart

Mynet E-Kart - PTT E-Kart

e-kart.mynet.com

Türkçe içerikli internet portallarından birisi olan "mynet.com"da e-kart gönderme konusunda size yardımcı olabilecek siteler arasında yerini almış 22 farklı kategoriye ayrılmış pek çok farklı e-kart arasından size uygun olanı seçmeniz ve göndermeniz oldukça kolay. Üstelik göndereceğiniz e-kartlara müzik de ekleyebilirsiniz.

interaktif.ptt.gov.tr/ecard

PTT'nin gerçek anlamda yenilendiği ve çağa ayak uydurduğu açıkça ortada. Normal kartpostalları yıllarca PTT'nin yardımı ile sevdiklerimize gönderdik. Peki ama elektronik kartpostallar konusunda da aynı kurumdan yardım alabilir miyiz? Bu adresi ziyaret edin ve cevabı kendiniz bulun...

Gezi.net E-Kart - Yahoo E-Kart

Gezi.net E-Kart - Yahoo E-Kart

www.gezinet.net/ecard

Gezi ve tatil tutkunları için hazırlanmış olan "gezi.net" internet sitesi de e-kart ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir bölüm sunuyor. Sitenin e-kart bölümünde 14 farklı kategoriye ayrılmış onlarca e-karta yer verilmiş. Bu e-kartlar arasında en ilgi çekici olanları ise, hiç kuşkusuz "Seyahat" başlığı altında toplanmış.

www.yahoo.americangreetings.com

Dünyanın en tanınmış arama motorlarından birisi olan Yahoo; sadece arama hizmetleri vermekle kalmıyor, sanal bir topluluk oluşturma yolunda da hızla ilerliyor. Bu çabanın doğal bir sonucu olarak, e-kart gönderme özelliği de Yahoo'nun sunduğu hizmetler arasındaki yerini almış durumda.

Disney D-Kart - Bigglook E-Kart

Disney D-Kart - Bigglook E-Kart

disney.go.com/dcards/index.html

Sevdiklerinize "D-kart" göndermek ister miydiniz? "D-kart" farklı bir elektronik kartpostal türü değil; sadece Disney'in e-kartlarına verdiği isim. Sitede özellikle çocukların hoşuna gidecek pek çok "D-kart" bulunuyor. Bu kartların üzerinde manzara görüntülerini değil, ünlü Disney kahramanlarını bulacaksınız.

www.bigglook.com/ekart/e-kart.asp

Bigglook'un sunduğu hizmetler arasında bir de e-kart gönderme servisi yer alıyor. Pek çok farklı kategoriye ayrılmış sayısız e-kart alternatifi arasından seçim yapmanız oldukça zor olacak. Sitedeki e-kartlar hazırlanırken özel günler de unutulmamış.

Kanal D E-Kart - Netbul E-Kart

Kanal D E-Kart - Netbul E-Kart

www.kanald.com.tr/ekart

Televizyon dizilerini sever misiniz? Eğer cevabınız evetse, sevdiğiniz bir dizinin e-kartı da mutlaka ilginizi çekecektir. Kanal D'nin web sitesinde standart e-kartların yanı sıra sevilen dizilerin unutulmaz anlarına yer veren farklı alternatifleri de bulabilirsiniz.

www.netbul.com/ecard/ecards.asp

Anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü, doğum günleri, yılbaşı ve bayramlar... Tüm bunları akılda tutmak hiç kolay değil. Eğer siz de özel günleri unutanlardansanız, farklı konular için hazırlanmış bir e-kart ile sevdiklerinizin gönlünü alabilirsiniz.

Turklove E-Kart - Antoloji.com E-Kart

Turklove E-Kart - Antoloji.com E-Kart

www.turklove.com

İçeriğini tamamen sevgi konusuna ayırmış olan bir sitede birçok güzel e-kart bulunması son derece normal. "turklove.com" adlı internet sitesi de ziyaretçileri için hazırladığı geniş içeriğe e-kart hizmetini eklemeyi ihmal etmemiş.

ekart.antoloji.com

"Antoloji.com" sitesinde sayısız elektronik kartpostal alternatifi bir araya toplanmış. E-kartlar üzerinde genellikle doğa ve sanat eserleri ön plana çıkıyor. Özellikle İstanbul resimleri ile süslenen e-kartlara göz atmayı ihmal etmeyin...

Kahkaha E-Kart - Tr.net E-Kart - E-Kolay E-Kart

Kahkaha E-Kart - Tr.net E-Kart - E-Kolay E-Kart

www.kahkaha.com/ekart/index.php

Son derece eğlenceli bir intenet sitesi olan "kahkaha.com"da da yine çok keyifli e-kartlar yer alıyor. Sitede göreceğiniz e-kartların büyük bölümü oldukça güzel; ama özellikle komik kategorisi altında yer alan alternatiflere göz atmanızı öneririz.

e-kart.tr.net

"Tr.net" internet portalı aslında haberlere ağırlık veren bir site. Ama her zaman günlük haberleri takip etmek istemeyebilirsiniz. İşte "yoğun gündemden" sıkılan kullanıcılar için mükemmel bir alternatif: E-kart bölümü.

ekart.e-kolay.net

İşte Türkçe içerikli internet siteleri arasında belki de en geniş e-kart içeriğine sahip olan adres: "ekart.e-kolay.net". Onlarca kategoriye ayrılmış yüzlerce muhteşem e-kart alternatifi, bu sayfaların arasında sizleri bekliyor.

Okuyucu Yorumları