İlk 48 Saatte 1 Milyon Safari İndirildi

Ücretsiz olarak sunulan Safari, ilk 48 saatte Windows için 1 milyon kereden fazla indirildi.

1 milyon Safari

Apple, Beta versiyonunun ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmasını takip eden ilk 48 saatte Windows için Safari'nin 1 milyon kereden fazla indirildiğini duyurdu. Dünyanın en hızlı ve kullanımı en kolay tarayıcısı olma özelliğini taşıyan Safari 3, www.apple.com/safari sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Windows işletim sisteminde çalışan en hızlı tarayıcı olan Safari 3, sektörün standartlarını belirleyen iBench testlerinin sonuçlarına göre web sayfalarını, Internet Explorer 7'den iki kat ve Firefox 2'den de 1.6 kat daha hızlı gösterebiliyor (Test, Windows XP işletim sistemi ile çalışan, 1 GB RAM'e sahip iMac 2.16 GHz Intel Core 2 Duo sistem üzerinde yapılmış).

Safari 3, HTML, CSS, JavaScript, SVG ve Java gibi tüm modern Internet standartlarını destekliyor. Safari ile ilgili güncellemeler, Apple'ın 'Yazılım Güncellemeleri' ile dün akşam hizmete sunulan ve daha önce rapor edilmiş olan hataları düzelten 'Windows Public Beta için Safari Güncellemeleri' aracılığıyla sunuluyor.

Windows için Safari 3, Windows XP ya da Windows Vista işletim sistemleri ile çalışabiliyor ve minimum 256 MB hafıza ve 500 MHz Intel Pentium İşlemcili sistem gerektiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları