Turbo Tuşlu Yeni MSI GeForce 8 Serisi

Önde gelen VGA üreticilerinden MSI, Turbo tuşu ile overclock edilen yeni grafik kartlarını duyurdu.

Turbo Tuşlu GeForce 8

Dünyanın en büyük VGA üreticilerinden MSI, yeni GeForce 8 serisi ürünlerinde optimize ettiği özel video BIOS ile GPU'ların shader hızlarını optimize ederek GeForce 8 serisinden maksimum performansı almayı garantiliyor.

Önceki nesil GPU'lardan farklı olarak GeForce 8 serisi stream işlemcileri adı verilen birleşik shader işleme ünitelerine sahip. Bu üniteler GPU saat hızının yaklaşık 2.x kat hızında çalışarak komutları işliyor ve ekranda görüntünün oluşmasını sağlıyor. Müdahele ile Stream işlemci hızı ve GPU saat hızı oranı yükseltildiğinde açığa fazla ısı çıkarmadan daha yüksek performans almak mümkün oluyor.

Fakat bu işlem grafik kartının video BIOS'unu manipüle etmeye gerektirdiğinden kartın garanti dışında kalmasına neden oluyor. Yenilikçi teknolojilerin lideri olan MSI yeni NVIDIA GeForce 8 serisi ürünleriyle kullanıcıların garantilerini ihlal etmeden, video BIOS'taki ince ayarlara dokunmadan bu ekstra performanstan faydalanmasını sağlıyor.

Yeni MSI NX8600GT Twin Turbo diğer grafik kartlarından farklı olarak üzerinde iki bağımsız video BIOS barındırıyor. Her bir BIOS farklı GPU/Shader/Bellek saat frekans ayarları taşıyor ve kullanıcı grafik kartının arkasındaki tuşa basarak tek dokonuşta grafik kartının video BIOS'unu yeniden yazmadan yüksek performans moduna geçebiliyor.

Üstelik iki adet video BIOS bulunması sayesinde güvenli biçimde isteğe bağlı olarak diğer video BIOS'un ayarlarını değiştirip grafik kartınızı manuel ayarlarla daha da optimize edebiliyorsunuz.


MSI Distribütör Bilgisi:

Datagate Bilgisayar Malzemeleri A.Ş.
Tel: (0212) 332 15 00

Koyuncu Elektronik A.Ş.
Tel: (0216) 528 88 88

Okuyucu Yorumları