Toshiba laptop'lara Norton desteği

Toshiba ile Symantec anlaştı: Yeni ortaklık kullanıcılara neler vaat ediyor?

Toshiba'ya Norton kalkanı

Laptop üreticisi Toshiba ile güvenlik yazılımlarının önde gelen şirketlerinden Symantec'in aralarında yaptığı anlaşmaya göre, Toshiba laptop'ların şimdilik Kuzey ve Güney Amerika'da bulunan tüm modelleri Norton 360 ve Norton Internet Security 2008 yüklü olarak kullanıcılara sunulacak ve Toshiba kullanıcıları bu güvenlik çözümlerinden 60 gün boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Toshiba America Information Systems Dijital Ürünler Bölümü Başkan Yardımcısı olan Jeff Barney, yapılan bu anlaşmayla ilgili şunları söylüyor: "Güvenlik yazılımlarının bulunduğu pazara baktığımızda Norton'un kullanıcılar tarafından oldukça fazla rağbet gördüğüne şahit olduk. O nedenle yeni ürünlerimizi bu güvenlik yazılımlarıyla beraber müşterilerimize sunmak niyetindeyiz."

Symantec, Norton gibi güvenlik yazılımlarını sağlayan en güçlü isimlerden biri. İnternette sörf yaparken kullanıcıların maksimum güvenliğini sağlamayı amaçlayan Norton Internet Security ve virüslere, phishing saldırılarına, spyware'lere ve spamlara karşı geliştirilmiş bir çözüm olan Norton 360, yaygın olarak kullanılmasına rağmen çok ciddi eleştirileri de göğüslemek zorunda kalıyor.

Norton 360 yazılımını indirmek için tıklayın.

Norton AntiVirus Final 2009 yazılımını indirmek için tıklayın.

Norton Internet Security 2008 ve 2009 Beta yazılımlarını indirmek için tıklayın.

Okuyucu Yorumları