Download.chip.eu açıldı!

Türkiye'nin en iyi teknoloji yayını CHIP Tüm Avrupa'nın en büyük Download platformunu sunar!

CHIP'TEN DOWNLOAD!

Aralarında Türkiye'nin de olduğu bir çok Avrupa ülkesinde gerçekleştirilen ve 7 Ağustos 2007 itibarı ile Türkçe sürümü de yayına giren download.chip.eu projesini tanıtmaktan gurur duyuyoruz. Download.chip.eu sitesinde en son yazılımları en yüksek download hızı ile sisteminize indirmenin keyfini yaşayacaksınız. Gelin, download edin, ama sadece download ile sınırlı kalmayın. Siteye katkıda bulunun, puanları toplayın ve birbirinden harika ödülleri kazanma şansını elde edin!

Avrupa'nın en hızlısı!
Download CHIP.eu uzun zamandır planlanan ve titizlikle uygulamaya geçirilen bir proje. Avrupa'nın en büyük içerik indirim sitesi olan Download CHIP.eu'nun amacı her ülkeye kendi dilinde yayın yapabilmek ve her ülkenin katılımcılarının girişleri ve eklemeleri ile gelişip "kullanıcılar tarafından, kullanıcılar için" üretilen bir içeriği doğru, hızlı ve pratik olarak sunabilmektir.

Çok geniş bir içeriği olan siteye her gün yeni yazılımlar ekleniyor. Çok dilli bir site olan download.chip.eu size eklenen yazılımların ayrıntılı Türkçe açıklamalarını yazma, bu yazılımlar hakkında yorum yapma, soru sorma ve cevap alma ve bu sayede de puan toplama imkanı veriyor!

Buna ek olarak kullanılan altyapı son derece güçlü olduğundan ve tüm dosyalar kendi sunucularımızda bulunduğundan her zaman için mümkün olan en yüksek Download hızını garanti ediyoruz!

Her şeyden önemlisi, download.chip.eu uluslararası bir projedir ve şu anda bir yarış söz konusudur (Macaristan şu anda önde gitmektedir). Bu yarışta öne geçmemiz için Türkçe içeriğin sağlam ve eksiksiz olması gerekli!

Yarış başlıyor, ödüller harika!
2.5 aylık bir süreçte download.chip.eu sitesinde yapacağınız her işlem size puan kazandıracak ve bu siteye ne kadar çok katkı yaparsanız o kadar çok puan alacağınızı göreceksiniz. Bu puanlar kullanıcı kartlarınızda birikecek ve 15 Ekim 2007 tarihinde en yüksek puana sahip 10 kullanıcı aşağıdaki harika hediyeleri kazanacaklar!

Avrupa'nın en büyük Download platformuEn yüksek puan sıralamasına göre kazanılacak ödüller:

1. Sony Playstation 3
2. Acer Aspire 5572ZWXMi Notebook
3. UMAX Astra 4500 Tarayıcı
4. Samsung K3 MP3 çalar
5. Philips MMS 430G 100W hoparlör seti
6. Speedtocuh 580 Kablosuz ADSL Router/Modem
7. Smart Racer Oyun Direksiyonu
8. Inca PC-300 Webcam
9. Everest Webcam
10. Ecotech 600VA kesintisiz güç kaynağı

Buna ek olarak 10.000 puana ulaşan her katılımcı bir adet CHIP En İyi İpuçları Özel Sayısı – [PDF] kazanacak.

Nereden başlamalı?
Yarışa başlamak için hemen http://download.chip.eu/tr/ adresine bağlanın.

İlk işiniz kayıt olmak ve profilinizi resminizle, kişisel bilgilerinizle eksiksiz olarak doldurmak olmalı. E-mail adresinizi doğru ve sık kontrol ettiğiniz bir e-mail adresi olarak verin, otomatik formlar vs. bu e-mail adresine gidecektir. Bundan sonra site içerisinde gezinmeye başlayabilirsiniz.

Puanlar nasıl kazanılacak?
Download.chip.eu sitesinde her türlü kullanıcı katkısı puan kazandırıyor. Yeni bir program önerebilir, tanımı İngilizce olan bir programın tanımını Türkçeye çevirebilir, var olan programlara yorum yapabilir, ayrıntılı açıklama yazabilir ve soru-görüş ve öneri bildirebilirsiniz. Bu işlemlerin hepsi size puan kazandırıyor. Aktif bir download.chip.eu kullanıcısı olmaktan vazgeçmeyin!


İletişim
Download.chip.eu ile yaşadığınız her türlü problemi, aklınıza takılan her türlü soruyu CHIP'e [email protected] adresinden ulaştırabilirsiniz. Download.chip.eu oldukça büyük bir projedir. Bu yüzden size anında cevap veremeyeceğiz, sorunuza cevap alabilmek için bir süre beklemeniz gerekebilir. Ancak her sorunuz mutlaka cevaplanacaktır...

Okuyucu Yorumları