Sony Ericsson 22 Temmuz "bomba"sını patlattı!

Sony Ericsson'un 22 Temmuz sürprizi belli oldu. Peki bu sürpriz kimseyi şaşırttı mı? İşte ayrıntılar

22 Temmuz'da ne oldu?

Birkaç gün önce
buradan
, Sony Ericsson'un 22 Temmuz'da kullanıcılarına büyük bir sürpriz hazırlığında olduğunu duyurmuştuk. Ve işte beklenen gün geldi: Sony Ericsson "büyük bombasını" nihayet patlattı. Peki ama bu patlama ne kadar ses getirdi?

Büyük bomba, 3 yeni Walkman telefon ve 7 yeni cep telefonu aksesuarı... W302 2 megapiksel kamera ile geliyor ve 512 MB bellek kartı ile birlikte sunuluyor. Ayrıca FM radyo da telefona dahil edilmiş.

W595 ise Sony Ericsson'un yeni kızaklı Walkman telefonu. 2.2 inç LCD ekrana ve 3.2 megapiksel kameraya sahip olan telefon, 2 GB bellek kartıyla birlikte geliyor. Shake Control özelliği ise, bilek hareketlerinizle sesi açıp kısmanızı, hatta parçalar arasında geçiş yapmanızı mümkün hale getiriyor.

W902 ise Sony Ericsson'un yeni Walkman telefonlarının en güçlü üyesi. W902 de, W595 gibi 2.2 inçlik ekrana sahip. 5 megapiksel ve güçlü flaş ise, telefonu aynı zamanda başarılı bir fotoğraf makinesine çevirmiş. W902'nin en büyük sürprizi ise, tam 8 GB kapasiteye sahip bellek kartı ile birlikte geliyor olması.

Ve bombanın geri kalanı…

Ve bombanın geri kalanı…
MBS-400: Sony Ericsson'un yeni kablosuz hoparlör seti.

Sony Ericsson'un 22 Temmuz sürprizinin diğer bir kısmını da aksesuarlar oluşturuyor. 3 yeni kulaklık seti, 1 yeni telefon çantası ve 3 yeni hoparlör seti bugün itibarı ile tanıtılmış durumda. Kulaklıkların en büyük özelliği sesteki gürültüyü azaltması. Hoparlör setlerinin ikisi kablosuz ses iletimine imkan tanıyor, diğeri ise kablolu...

Tüm yeni cep telefonu modelleri ve aksesuarlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

CHIP Online yorumu:
Sony Ericsson'un yeni telefonları belki etkileyici olabilir; ama tüm yeni ürünler için konuşmak gerekirse, ortada devrim niteliği taşıyan bir durum pek göremedik. Kısacası bizce büyük 22 Temmuz sürprizi çok da şaşırtıcı veya bomba etkisi yaratacak bir yeniliğe imza atamadı. Bakalım yeni "bombalar" Sony Ericsson'un sektördeki konumunu düzeltebilecek mi?

Okuyucu Yorumları