Kaspersky Internet Security 2009'u indirin!

Popüler güvenlik yazılımlarından Kaspersky Internet Security, 2009 sürümü ile çok daha güçlü.

Kaspersky 2009 hazır!

Virüs, Trojan ve Worm'lara karşı koruma sağlayan, internet trafiğini kontrol eden, email ve hızlı mesajlaşma hesaplarını tarayan Kaspersky Internet Security, tüm web tarayıcıları ile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Bu güncelleme ile yazılıma eklenen ilk özellik bilinmeyen uygulamaların kullanıcıların kaynaklarına erişmesini engellemek. Aynı zamanda bu özellik sayesinde kullanıcıların malware link'lerine tıklaması da önlenebiliyor. Kablosuz ya da Virtual Private Network (VPN) bağlantısı bulunan kullanıcılar da tüm malware çeşitlerinden korunabiliyor.

Veri ve kimlik hırsızlığını önlemek için yaratılan sanal klavye ile kullanıcılar internet üzerinden özel bilgilerini (şifre gibi) girerken bu işlemleri daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmesi sağlanacak. Bu özellik ile, hijacker'lar tarafından kullanılması mümkün olan tüm cookie, geçici dosyalar, internet geçmişi ve diğer alakalı veriler de aynı nedenden dolayı siliniyor.

Ebeveyn koruma opsiyonu ve spam ve banner'ları da engelleyecek olan yeni sürüm Kaspersky Internet Security 2009 8.0.0.454 yazılımını indirmek için tıklayın.

Okuyucu Yorumları