Intel'in sunduğu güvenlik teknolojileri

Intel'in en son Core işlemcilerinin sunduğu ve yeni geliştirdiği güvenlik teknolojileri hangileri?

Intel'in güvenlik sistemleri!

Intel ve McAfee, yakın zamanda güçlerini Intel Security adı altında birleştirmeye karar verdiler. İşte Intel'in sunduğu güvenlik teknolojileri:

Intel Core işlemcili cihazlarla daha fazla koruma

En son Intel Core işlemcili cihazların kullandığı Intel Identity Protection teknolojisi, internette oturum açan kişinin gerçekten siz olduğunuzu algılayan çok yüksek seviye güvenliğe sahip bir teknoloji.

Nasıl çalışıyor?

Intel IPT, bu teknolojiyi kullanan sitelerle birlikte çalışıyor. Mesela, Intel IPT etkinleştirilmiş çevrimiçi banka hesaplarınıza veya sosyal ağa giriş yaptığınızda, ekstra entegre bir güvenlik kapsamı oluşturuluyor.

IPT, ev otomasyonu güvenliği

IPT, ev otomasyonu güvenliği

Intel IPT teknolojisini kullanan bir web sitesine girdiğinizde, Intel IPT sizin kimliğinizi doğruluyor. Kullanıcı adı ve şifrenizi istenmeyen kişiler bir şekilde ele geçirse bile, hesabınız ile cihazınız birbiriyle ayrılmaz şekilde bağlı olduğu için, sizin cihazınız olmadan hesabınıza erişilmesi mümkün olmuyor.

Ev otomasyonu güvenliği

Akıllı ev sistemleri ve uzaktan ev izleme teknolojileri gelişirken, bir yandan bunların güvenliği de önemli bir sorun oluşturuyor. Bu durumun bilincinde olan Intel ve McAfee'nin dijital güvenlik uzmanları, ADT ve Samsung gibi ev otomasyonu liderleriyle işbirliği yaparak bu teknolojileri ve güvenliği geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. ADT Pulse ile evinize erişmek için kullandığınız bilgiler artık her zamankinden daha güvende olacak.

Okuyucu Yorumları