Divshare ile paylaşım

Dosyalarınızı Internet üzerinden hızlıca paylaşmak için ideal bir servis

Divshare ile paylaşım

Bir arkadaşınıza bir dosya göndermek istiyorsunuz, ancak dosya boyutu büyük olduğu için arkadaşınızın e-mail servisini kilitlemek ve onun sizden nefret etmesine yol açmak istemiyorsunuz. Bu durumda Internet'teki dosya paylaşım sitelerinden birini kullanarak bu derdinize bir çözüm getirebilirsiniz. Şu anda Internet'te bu işi yapan bir çok alternatif bulunuyor, hepsi de birbirinden çekici seçenekler sunuyor.

Bu işi oldukça kolay tarafından gerçekleştirmenize imkan sağlayan Divshare ise herhangi bir kayıt, login işlemi olmadan bir dosyayı Internet'e gönderip bir süre paylaşıma açık tutma imkanı veriyor.

Kayıt olmadan dosya paylaşımı
Eğer dosyayı geçici bir süre paylaşacaksanız ve üye olmak, login vs. gibi dertlerle uğraşmak istemiyorsanız Divshare ile dosya paylaşımına hemen başlayabilirsiniz. Zaten servisin sitesinin giriş sayfasında hemen dosya gönderimi için bir bölüm açılıyor, Browse düğmesine basıp sabit diskinizden dosyayı seçiyorsunuz, Upload düğmesine basıp dosyayı Internet üzerinden anında yollayabiliyorsunuz. Yolladığınız dosya yedi gün boyunca Divshare üzerinde bekliyor, bu esnada size iletilen link'i kullanarak dosyaları arkadaşlarınızın download etmesini sağlayabiliyorsunuz.

Upload ve Download performansını oldukça beğendiğimiz Divshare kısa süreli dosya paylaşımı konusunda çok pratik bir seçenek. Eğer dosyaları uzun süre sistemde tutmak istiyorsanız servise ücretsiz olarak üye de olabiliyorsunuz.


Ayrıntılı bilgi için: http://www.divshare.com

Diğer alternatifler için CHIP Online makalesi: Nette Barındırın & Paylaşın

Okuyucu Yorumları