8 GB'lık DataTraveler USB bellek

Kingston'un yeni 8 GB'lık DataTraveler USB bellek serisi geniş depolama kapasitesi sunuyor.

8GB'lık USB Bellek!

Bellek üretici firmalar arasında saygın bir yeri olan Kingston DataTraveler USB bellek serisine iki yeni model ekledi. İki modelin de kapasitesi 8 GB. USB 2.0 uyumlu DataTraveler 100 istenildiğinde 1, 2, 4 veya 8 GB'lık sürümler halinde satın alınılabiliyor. USB bağlantısı için kapak kullanılmıyor, bunun yerine ünitenin hemen yanındaki bir kaydırma tuşu yardımı ile USB bağlantısını dışarı çıkarıp içeriye sokmak mümkün.

Yurtdışından aldığımız fiyat bilgisine göre 1 GB'lık modelin fiyatı 20 dolardan başlıyor, 8 GB'lık modelde ise 116 dolara çıkıyor.

Aynı seriden çıkan 8 GB'lık DataTraveler II Plus-Migo modeli ise özellikle bilgisayarı kurumsal amaçlar için kullanan kişileri hedefliyor. Sürücünün içerdiği veri senkronizasyon yazılımı Migo masaüstü bilgisayarlardan e-mail, Internet ayarları, dosyaları ve klasörleri alıp diğer bilgisayarlarda kullanmak isteyenlerin çok işine yarayacak. USB belleği ofisten eve getirip evdeki bilgisayara bağladığınızda eğer önceden gerekli ayarları yaptıysanız Migo yazılımı otomatikman devreye giriyor ve ofis-ev arasındaki veri güncellemesini gerçekleştiriyor.

Şifre koruma seçeneği de olan bu yeni USB bellek aynı zamanda Windows Mail, Outlook ve Outlook Express tarafından kullanılan Universal Mail Format (Evrensel Posta Biçimi) teknolojisini de destekilyor. 8 GB'lık DataTraveler II Plus'ın fiyatı tahminen 154 dolar civarında olacak ve diğer model gibi 1, 2 ve 4 GB'lık modeller halinde de satın alınabilecek. Ancak DataTraveler 100 serisinin aksine bu USB bellek sadece Windows Vista ve Windows XP işletim sistemlerini destekliyor.

Ayrıntılı bilgi için: AsNet Bilgi Sistemleri 0 312 481 60 00

Okuyucu Yorumları