ESET (NOD32) Online Scanner Beta Yayında

Global Antivirüs pazarının önemli oyuncularından olan ESET, yeni online tarama servisini duyurdu.

Online virüs tarama

Gücünü ESET'in ödüllü antivirüs ürünü NOD32'den alan ESET Online Scanner, kullanıcılarının sistemlerini herhangi bir program yüklemeye gerek kalmadan ve mevcut antivirüslerini kaldırmadan kapsamlı virüs taraması, kontrolü ve temizlemesine olanak sağlayan web tabanlı bir hizmet.

"Yeni Online Scanner hizmetimizle NOD32'nin gücünü daha geniş kitleler ulaştırdığımızdan dolayı sevinçliyim" diyen ESET'in CTO'su ve kurucu ortağı Miroslav Trnka, "ESET olarak kullanıcıların en iyi Antivirüs alım kararını vermesini kolaylaştırmak önde gelen amaçlarımızdan bir tanesi, bunun için de uzun yıllardan beri 30 günlük tam fonksiyonlu deneme sürümünü kullanıcılarımıza sunuyoruz. Online Scanner'da bu hizmete ek olarak mevcut antivirüs korumasını kaldırmaya gerek bırakmayarak, izlediğimiz "satın almadan önce dene" düşüncemizi bir adım daha ileriye götürüyor" diye sözlerine devam etti.

ESET Online Scanner Yararları

Hızlı ve Kolay Kullanım: Tek tuşla yükleme ve tarama
Sürekli Güncel: Tarama anında varolan tüm güncel virüs imzaları ve sezgisel tarama yöntemleri kullanılıyor.
Kapsamlı Malware (Zararlı Kod) Tespiti: Virüsler, spywareler, ağ solucanları, trojanlar ve phishing saldırılarını da içeren bilinen ve bilinmeyen tüm zararlı kodlara karşı kapsamlı bir koruma sunar.
Derinlemisine Tarama: Sıkıştırlmış arşiv dosyalarının, çalışma zamanı paketleyicileri ile paketlenmiş dosyaların ve e-posta mesajlarının içeriğini tarayabilir.
Temizleme: Başka bir antivirüs çözümü çalışan sistemlerde virüslü dosyaları temizleyerek son kullanıcıların virüsten kaynaklanan sorunlarını çözmeyi sağlar.
Anonimlik: Herhangi bir iletişim ve kimlik bilgisi girilmeden kullanılabilir.

Daha fazla bilgi ve sistemi denemek için http://www.eset.com/threat-center/cac.php sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ESET - NOD32 Antivirüs
http://www.nod32.com.tr
Tel: (0212) 251 51 80

Okuyucu Yorumları