TTNet Basın Açıklaması

"Yaz Fırtınası Durdu" başlıklı haberimizden sonra TTNet konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

TTNet'ten Açıklama

Rekabet Kurumu'nun; TTNet'in 1 Haziran 2007 tarihinde yürürlüğe giren Yaz Fırtınası Kampanyası'na ilişkin olarak Superonline Uluslararası Elektronik Bilgilendirme Telekomünikasyon ve Haberleşme Hizmetleri A.Ş. ve Tellcom İletişim Hizmetleri A.Ş.'nin şikayetleri üzerine vermiş olduğu geçici tedbir niteliğindeki durdurma kararı 17.07.2007 günü saat 17:30 itibarı ile Şirketimize ulaşmış bulunmaktadır.

Anılan karar gereği, TTNet'in internet erişimini müşterilerine çok uygun şartlarla sunmakta olduğu "Yaz Fırtınası" kampanyasının bugünden geçerli olmak üzere durdurulması gereği hasıl olmuştur. Rakip firmaların benzer şartları taşıyan kampanyalarının devam ettiği bir dönemde şirketimiz, basında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını gerek Rekabet Kurumu gerekse yargı organları önünde ispat etmeye hazırdır.

Bu durumda, ADSL abonesi olmak isteyen müşterilerimizin mağduriyetine engel olmak üzere, daha önceki tarihlerde sunmuş olduğumuz "Modem Kampanyası" yürürlüğe girecektir. "Modem Kampanyası" çerçevesinde, TTNet ADSL'e 24 ay taahütname ile yeni abone olan herkese, kablolu modem ve ilk 2 ay ücretsiz ADSL kullanımı ya da kablosuz modem TTNet'ten hediye edilecektir.

Müşterilerine en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sağlama gayreti içerisinde olan Şirketimiz, Rekabet Kurumu'nun vermiş olduğu karar ve hukuki süreç sonucunda yüce Türk Adaleti'nin vereceği kararlar doğrultusunda ve her zaman müşterilerinin menfaatlerini koruyacak şekilde hareket edecektir.

Saygılarımızla
TTNet

Okuyucu Yorumları