Aarkadslar ben ddr2 ram satmıyorum orayada yazmısım bak DDR diye bende bılıyorum ddr2 lerın fıyatını ama 1 gb ddr ram ı 45 tl ye bul bakalım o zamn lınk ver buraya
arkadsın dedıgı gıbı link burda : http://www.vatanbilgisayar.com/p ... MMEM&qs=|29=2&k3=PC girin bakın fiyatlara 512 mb ddr ram 52 tl zaten ... ha bide orda 60 tl ye 1 gb ram var onu benımkıyle sakın karsılastırmayın çünkü benim ramin markaı OCZ dir ...
evet eğer alacağınız ram ddr2 yada ddr3 ise o zaman 2 gb ram 50 tl eder ancak ama piyasada artık pek bulunmayan ve üretilmeyen ddr ram alacaksanız eğer o fiyat az bile... ben 512 mb için 40 tl verdim...
hem arkadaşlar bilmiyor gibi konuşmayın anakart ddr uyumluysa ddr2 ddr3 ramı nasıl kullansın anakartta monte bile edemezsiniz... ben ddr kullanıyorum kardeş sen nerde oturuyorsun?? bana bi söyler misin??
ben ankarada oturuyorum kardesım musti123 sen bana 1 gb ocz markalı ramı 30 liraya bul bakım ben sana ne dıorum 2-3 aylık kullanılmıs kutusu ve faturası duruyo dıorum bu ozellıkte bu markada 30 lıraya bul sana bedava vercem tmm mı