Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

1 saat'dan fazla

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2011  12:08

bugün pardus virtualbox kurmak istedim 1 saat'dan fazla sürdü bende kurulumu durdurdum yüzde 60 geldimişti normalmi bu ubuntu denedi 25 dakikada kuruldu.
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2011  12:31

Dostum virtuallarda sanallaştırma destegi yoksa birde hdd bölümlendirmeni sabit yapmazsan ağır kurulur.Bence pardusu sanalda denemeyin yazık edersiniz pardusa.8 çekirdekde olsa farketmez.Pardusu sağlam çok hızlı usbye kur dene yada harici hdd ye kur hani sisteminde sorun olmasın diye kurmayı biliyorsan silmeyide hdd ne kur.Benim tercihim 2 hdd ile olmasıdır.Tek hdd de genelde sorun oluyor.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2011  13:01

Alıntı: DETROID_3501.10.2011 12:31:51Alıntı yapılan Mesaja git
Dostum virtuallarda sanallaştırma destegi yoksa birde hdd bölümlendirmeni sabit yapmazsan ağır kurulur.Bence pardusu sanalda denemeyin yazık edersiniz pardusa.8 çekirdekde olsa farketmez.Pardusu sağlam çok hızlı usbye kur dene yada harici hdd ye kur hani sisteminde sorun olmasın diye kurmayı biliyorsan silmeyide hdd ne kur.Benim tercihim 2 hdd ile olmasıdır.Tek hdd de genelde sorun oluyor.

şu anda harici hard diskte bilgilerim var şimdi kursak ordaki bilgileri silmened nasıl olucak
usbye nasıl kuruluyor hiç araştırmadı vede kaç gb olmalı usbinin boyutu
artı usbiye kurduktan sonra boot ayarlarında sorun çıkarımı eyer geri windows 7 dönüş için
çünkü ubuntu bilgisayarın hard diskine ikinci bir bölüme kurdum geri silmek için easy bcd 
programın kulandım bootan sildim fakat windows 7 boot edemedi yeniden hata format atmak
istedim windows 7 dvdisini tanımadı fakat XP cdisini tanıdı XP ile yeniden ubuntu olduğu bölümü
formatladım daha sonrada windows 7 dvdisiyle boot bölümünü onardım yeniden windows 7 döndüm
windows 7 ile format atmaya gerek kalmadan şimdi burda yazdıklarım yeniden olmasın istemediğim için
sanaldan kurmak istiyorum ama boot ayarlarında sorun çıkarmz derseniz usb yada hariciden denemek
isterim.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2011  15:14

Alıntı: Sene190301.10.2011 13:01:43Alıntı yapılan Mesaja git
şu anda harici hard diskte bilgilerim var şimdi kursak ordaki bilgileri silmened nasıl olucak
usbye nasıl kuruluyor hiç araştırmadı vede kaç gb olmalı usbinin boyutu
artı usbiye kurduktan sonra boot ayarlarında sorun çıkarımı eyer geri windows 7 dönüş için
çünkü ubuntu bilgisayarın hard diskine ikinci bir bölüme kurdum geri silmek için easy bcd 
programın kulandım bootan sildim fakat windows 7 boot edemedi yeniden hata format atmak
istedim windows 7 dvdisini tanımadı fakat XP cdisini tanıdı XP ile yeniden ubuntu olduğu bölümü
formatladım daha sonrada windows 7 dvdisiyle boot bölümünü onardım yeniden windows 7 döndüm
windows 7 ile format atmaya gerek kalmadan şimdi burda yazdıklarım yeniden olmasın istemediğim için
sanaldan kurmak istiyorum ama boot ayarlarında sorun çıkarmz derseniz usb yada hariciden denemek
isterim.
Sende live indir.Dvd yaz kullan.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eki 2011  16:55

biraz önce yine denedim aynı vazgeçtim şimdilik

yanıtlar için teşekürler.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bilgisayar en fazla kaç saat açık kalmalıdır ?İzmirlifare 11 19 Şub 2012  14:01
 Geri yükleme neden 1 ay dan fazla geriyeilkerabi 10 21 Eyl 2008  22:46
 Apple'dan daha fazla GHz!CHIP Online 0 06 Ara 2009  16:30
 Google'dan daha fazla alan!CHIP Online 1 18 Oca 2010  19:17
 Twitter'dan fazla kullanıcısı var ve satılık!CHIP Online 1 04 Nis 2011  22:28
Bu sayfa 0,31 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu