ARKADAŞLAR NETTE NE KADAR ARADIYSAMDA KAFAMA GÖRE 2.DÜNYA SAVAŞI FİLMİ BULAMADIM.EN SONUNDA SİZLERDEN YARDIM İSTEMEK ZORUNDA KALDIM.EWET SİZCE EN GÜZEL VEYA SİZİN KAFANIZA GÖRE 2.DÜNYA SAVAŞI FİLMLER HANGİLERİ SÖYLERMİSİN ADINI VE KONUSUNU YAZARSANIZ SEVİNİRİM..:)
Kayıklarla Stalingrad'a çıktıkları sahne. Oradan itibaren meydanda, kendi subaylarının geri dönenleri vurduğu o hücum sahnesi. Hani Vasili Zaitsev, havuzun içinde diğeriyle ölü numarası filan yapıyor, sonra bir subayı haklıyor. O sahneye kadar olan kısım.
Sana önerim bir Alman filmi olan ve II. Dünya Savaşı ile Hitler'in hayatını konu alan ödüllü bir film. 'The DOwnfall'(Çöküş) iyi bir film. 2 saatten çok uzun. Eğer tarih seviyorsan hoşuna gidecektir.
valkyrie savaşın sonlarına doğru hitlere suikast düzenlemek için planlar yapan bir grup subayları konu olarak alıyor bu film gerçek hayattan alınmıştır hitler bir toplantıdayken toplantı salonuna bomba koyulmuş ancak hitler hafif yaralı olarak kurtarmış kendisine suikast düzenleyen subayları teker teker kurşuna dizdirmiştir.