Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 2< önceki12
30 yıllık gizli UFO belgeleri halka açıldı
Önceki sayfaya git / 2 
baynokiabaynokia
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 May 2008  20:51:37
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
bizi birazda olsa aydınlattıgın için teşekür ederim arkadaşım sagol incelicem
baynokiabaynokia'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) baynokiabaynokia'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Samsung WEP420

Samsung 2243BW

OCZ Flex II 4 GB Su Soğutmalı

Samsung WEP420WEP420, hem şık hem de kaliteli bir bluetooth kulaklık arayanlar için tasarlanmış bir ürün.
Samsung 2243BWBirçok 22 inç ve geniş ekran monitör inceledik fakat 2243BW bu monitörlerden biraz farklı.
Samsung 2243BWDDR2'nin performans bakımından altın çağını yaşadığı bu günlerde piyasaya gelen yeni ürünler çok ilgi çekici.
KAVAS33
Katılımcı Üye
REP: 124REP: 124REP: 124
REP: 124

631 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 May 2008  00:14:54
hepan'dan alıntı:
UFO DİYE BİRŞEY YOKTUR OLSAYDI KURAN-I KERİMDE GEÇERDİ ONLARIN UFO DEDİKLERİ ŞEYLER CİNLER OLMASIN ÇÜNKÜ ONLAR ÇOK HIZLI HAREKET EDİYOR

Merhaba yukarıda ki paragrafın sahibini can-ı gönülden destekliyorum!
Buda bir aldatmaca darvin Evrim teorisi yalanı gibi...
KAVAS33'ün profilini görüntüle KAVAS33'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ssdR
Yeni Üye

5 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 May 2008  08:58:28
evet bencede ufo ve uzaylılar var.Benim merak ettiğim konu ne kadar ileri bir teknolojiye sahip oldukları
ssdR'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) ssdR'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bycartel
Yeni Üye

16 Mesaj

Mesaj Tarihi : 25 May 2008  03:04:43
Evet bende katılıyorum ufo diye bir şey asla yoktur onlar filmlerde olur:) Dünya dışında asla bir hayat yoktur neyin ne olduğunuda sadece ALLAH bilir ama bu evrim aldatmacalarına lütfen inanmayın onlarında amacı inandırmak. Evrim teorilerininen bilinenide şöyle insanlar maymunlardan gelmiştir. Bir türlü anlamıyorum dünyadaki insanları maymun yaptılar ne alakası varsa, insan oğlu topraktan gelmiştir ve yine ait olduğu yere toprağa dönecektir. Bu tür konuları merak eden arkadaşlarımız Kuranı kerimin türkçe meailini okusunlar ALLAH c.c. orada bilinmesi gereken herşeyi anlatmıştır. Haşaaa ALLAH tan iyimi bilecek bu proflar bi düşünün öyle karar verin.
bycartel'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) bycartel'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
gorzone
Yeni Üye

11 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 May 2008  03:10:01
bycartel arkadaşa evrim hakkındaki görüşlerinde katılıyorum. evrimin saçmalık olduğunu dinen zaten biliyorduk ama son 50 yılda bilimsel olarak çökmekle birlikte dünyadaki destekçileride azalmaktadır. hayatın uzaydan geldiği inanışı tamamen fantazi olup tanrının varlığını bilimsel olarak inkar edemeyen insan oğlunun varlığına tanrıdan başka bir kaynak arama hırsının başka türlü bir göstergesidir sadece. ve bu iddaya ancak gülünür. uzaylılara tapan ve onlara gitmek için intihar eden tarikatleride gördük. şimdi o dangalakların "biraz" ısındıkları muhakkak :D yanlız insanoğlundan başka evrenin bir yerlerinde başkaca zeki organizmaların yaşayıp yaşamadığı benimde aklıma takılan önemli sorulardan biri idi. yaklaşık üç sene boyunca konu ilgili ne kadar kaynak bulabildiysem okudum. bilimsel olarak imkansız olmamasının yanında tarih boyunca (yaklaşık 25.000 yıl öncelerden beri) insanoğlunun bu konu ile ilgili hikayelere efsanelere kültlere sahip olması konunun popüler kültür ürünü olmadığını gösteriyor. kesin bi kanaate varabilmem için evrende mutlak doğru tek kaynak olarak kabul ettiğim KURAN'da konu ile ilgili varsa ip uçlarını, delilleri, bilgileri vs görmem gerekiyordu. kendi çapımda araştırdım ama dil yada islam bilgini olmadığım (aslada olamayacağım :S) için pek bişeye ulaşamadım. tabiki konu popüler ve gizemli olduğu için araştıran bugüne kadar bi hayli fazla olmuş. konu ile ilgili en sağlam KURAN araştırması iskender türe tarafından yapılmış ve kitaplaştırılarak "zülkarneyn" adıyla yayınlanmış. bir iki cümle değil konuyu ispatlayan kıssaların bile mevcut olduğunu görünce pek bi şüphem kalmadı. KURAN'dan varlıkları anlatılan ve KURAN-I KERİM deki anlatıma göre dünyada yaşamaları mümkün olmayan zikredilmiş 4 ırk var adları havis, tavis, yecüc-mecüc (yecüc-mecüc aynı türmü yoksa aynı türün iki farklı bi ırkımı bir bilgi yok).
gorzone'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) gorzone'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 345REP: 345REP: 345REP: 345
REP: 345

2279 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Tem 2008  02:42:31
:D:D varsa var gelsinler bakalım.. to the deathhhh :D
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!

Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim :
rebornx4@hotmail.com

>>> http://www.chip.com.tr/blog/reborn91/ <<< bir bakın arada ;)

Reborn91'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) Reborn91'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
OOOOMMMMEEEERRRR
Deneyimli Üye
REP: 54REP: 54REP: 54REP: 54
REP: 54

1873 Mesaj

Mesaj Tarihi : 01 Tem 2008  02:55:50
Kuran'da ufolarla ilgili bir şey geçmiyor sanırım. Geçiyorsada olmadığını söylüyordur
Açıkçası ben inanmıyorum.

İlk ufo'yu gördüğümde (tv'de) korkudan ne yaptığımı bilmiyordum. Dışarı çıktım 3-4 tane ekmek aldım ve merdivene oturup yemeğe başladım
Sonra kendime gelebilmiştim ama eve girmem çok zor oldu [:D}

Yoklar diyorum ama düşünüyorum !
Koskocaman bir evren.
İnsan oğlu sadece güneş sistemininin içindeki olayları inceleyebiliyor.
Her geçen gün daha uzaklara açılıyorlar yeni gezegenler buluyorlar. Yani düşündüğümüz zaman binlerce büyük gezegen var evrende. Ve koskoca evren sadece insan,hayvan ve bitkilerden olusmaz diye düsünüyorum.

Yani kararsızım

Userbar yapılır :)
OOOOMMMMEEEERRRR'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) OOOOMMMMEEEERRRR'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 2 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 2< önceki12
Snitz Forums 2000