Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

3D'nin öteki yüzü...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Nis 2010  21:00

TV devi Samsung'dan, 3D televizyonlarla ilgili mutlaka bilmeniz gereken ciddi uyarılar...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/3d-nin-oteki-yuzu_19542.html

Resimlerle: 50 müthiş 3D duvar kağıdı bir arada!

Samsung 3D televizyonlarının izlenmesinin tehlikelerini anlatan detaylı bir uyarı yaptı: 3D teknolojisi epilepsi krizi ve hatta felç geçirmenize neden olabilir.

Samsung'un açıklamasına göre karmaşıklık ya da mide bulantısı hissederseniz izlemeyi hemen bırakmalısınız. Ayrıca özellikle alkol kullanırken de televizyonu izlemenin sakıncalı olduğu da söyleniyor.

Mümkün belirtilerin göz ve kas seyirmesi, kasılma, midenin tutması ve yön duyusunu yitirme olabileceğini söyleyen Samsung; "Aileler çocuklarına bu gibi belirtilerin olup olmadığını sormalılar, sonuçta çocuklar yetişkinlerden daha çabuk etkileniyorlar. Bu gibi belirtilerin görülme riskini azaltmak için sık sık izlemeye ara vermelisiniz. Eğer bu belirtiler ortaya çıktıysa da derhal izlemeyi bırakıp, sorun geçene kadar da izlememelisiniz." diyor.

Tüm konu: 3D'nin öteki yüzü...

İzleyin: 3D Gözlük nasıl yapılır?

Resimlerle: 50 müthiş 3D duvar kağıdı bir arada!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu uyarılar 3D televizyon satın almanızı nasıl etkiler?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Nis 2010  01:02

İlla 3D olacak diye bişe yok sanırım.3D tv normal 2D yayında yapıyordur biraz dinleniriz veya bi süre 2D ye geçeriz. 3D ile mi büyüdük sanki? Eskiden 3D mi vardı?....   Kahkaha<
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink08 May 2010  20:13

Bence beklemeliyiz teknoloji 6 ayda bir güncellensene... En iyi için beklelemek iyidir.
Farklı pencereden bak istiyorsan PC'ne -->" HERKESİ BEKLİYORUM  BLOGUMA"
[url=facebook.com/hasancep]facebook.com/hasancep[/url]
En üste git

Üye
REP: 126, 3,63

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink08 May 2010  20:19

Ben zaten kendi adıma 3d izlemkten zevk almıyorum sonuç olarak size sanal bir gerçeklik yaşatıyor 3d ama beynimiz bu sanal gerçekliği kabul etmiyor bu tip belirtiler oluyor sonraları bunu ilk sinemada fark etmiştim...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Windows Vista'nın yeni yüzü geliyor...CHIP Online 2 19 Ağu 2009  12:24
 PlayStation 3: Sony'nin yüzü gülmüyorCHIP Online 0 30 Ağu 2009  00:02
 Win 7'nin gölgede kalan yüzü!CHIP Online 1 21 Ara 2009  14:37
 Opera'nın yüzü gülüyor!CHIP Online 3 13 Nis 2010  18:33
 3d olmayan laptopla 3d tvde 3d film izlenir mi?lambadan 5 03 Nis 2012  05:11
Bu sayfa 0,65 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu