370 pinli 467 Mhz işlemcili 64 Mb ram li bir pc var buna Xp SP3 kurdum ama internete girmek dosya açıp kapatmak bir ölüm. Bu sistemin kaldırabileceği yeni ya da eski önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?
O bilgisayarın artık emekli olma zamanı gelmedimi sencede ? Ama diğer bir yandanda win98 ile güzel word düzenlemeleri yapılır veya dowload bilgisayarı olarakta kullanılabilir. Benim oyum win98,ten yana.
Telefon mu? Benim telefon bile onu 2ye katlamaya yetiyor kağıt üstünde bile. Geçtim benim telefonu, Nokia'lar bile 2'ye katlıyor... Emekliye ayırın, bi cacık olmaz ondan...
AMD Athlon 64 3500+ @ 2.6GHz Asus M2A-VM Onboard Ati x1250 series <---- Evething will change xD :))
Telefon mu? Benim telefon bile onu 2ye katlamaya yetiyor kağıt üstünde bile. Geçtim benim telefonu, Nokia'lar bile 2'ye katlıyor... Emekliye ayırın, bi cacık olmaz ondan...
Haklısın telefonumun işlemcisi dahi bundan hızlı... Maksat teknoloji çöplüğüne atmadan değerlendirebilir miyim? Dowland bilgisayarı fikri güzel geldi... Çoğunluk 98'i öneriyor bir değişiklik olmazsa 98 deneyeceğim...
Öneriler gelince ben bu bilgisayarda değişik işletim sistemleri deneyebileceğimin farkına vardım. Uzun bir zamandır denemek istediğim HAİKU işletim sistemi vardı önce onu kuracağım. Sonra vakit buldukca Aros, Dexiso, Freevms, Jnode, Kolibri, Rectos, Splashtop, Slax linux ardından win 95 ya da 98 bakalım...