Yaratıcı bir tasarımcı hazırladığı video ile eğlenceli bir iPhone uygulamasına imza atmayı amaçlıyor
Size özel bir kainat: EA'in beklenen oyunu Spore ile kendi evreninizi kendiniz oluşturun...
Samsung'dan Blu-ray ile ilgili iddialı bir açıklama geldi: "Blu-ray 5 yıl sonra tarih olacak!"
LYDER
Katılımcı Üye
REP: 274
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 15:07:18
arkadasım eger o/c ve crysıste kasma fln istemıyorsan e 8400 al derım hem daha ucuz hem 45 nm hemde daha performanslı ama ilerde 4cekırdegı destkleyen prgramlar çıkarsa q6600 al derim ama yinede secim size kalmıs esen kalın
CHIPOnline donanım uzmanı
Borga-x
İlk Maestro
REP: 1486
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 15:50:58
Bende 8400 var oyun ıcın gayet yeterli. 4 çekirdek genelde video editleme ve Max renderlarında cok ıse yarıyor. Onun dısında 4 cekırdegı adam gıbı kullanan bır program yok.
kty1907
Üye
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 21:53:53
Merakımdan soruyorum sadece, her sistem önerisi neden Crysis isimli oyun referans alarak yapılıyor. Şart mıdır bu oyunu oynamak yani ? Ben inada bindirdim daha görmedim bile o oyunu :)
ahmet79
Deneyimli Üye
REP: 344
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 22:00:22
çünkü sistemleri onun kadar afallatan başka oyun yok (henüz):)
şafak89
Üye
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 01:07:42
bence çift çekirdeklisini al borga-x in dediği gibi az program var 4 çekirdekliye uygun
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 02:59:48
şafak89'dan alıntı:
bence çift çekirdeklisini al borga-x in dediği gibi az program var 4 çekirdekliye uygun
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
Reborn91
Bilgin Üye
REP: 345
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 03:22:49
E8400 derim Overclockla 4ghza uçar o işlemci =)
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com