beepha
Üye
|
Mesaj Tarihi : 18 Ağu 2008 20:23:29
|
|
|
|
denedim denenmez olur mu hiç ya var mı Nod32 gibisi ama artık ne yazık ki güncellemio
şekil A korsan kullanıcı :) napalım el mecbur paramız yok
|
murder isn't always a crime!!! |
|
| |
|  |
Ücretsiz Tam Sürüm! |
Yasal mı, yasak mı? |
En beğenilen 50 program |
 CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! |
 CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi... |
 CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik. |
|
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
    REP: 214
|
Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008 13:58:32
|
|
|
|
ben programdan ziyade bu 3 incelemeyide şahsen hiç beğenmedim. Zaten kullanıcıların bildiği bilgileri yazmışsınız ya da açıklamışsınız.
Bence test yapılmalı. Virüslerin çeşidi listelenerek yapılabilir.
|
|
|
| |
|  |
umitsayman
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 Ağu 2008 22:22:19
|
|
|
|
ilk ciktigindan beri kullaniyorum sistemi hic zorlamayan, sessiz sakin arkada calisan, ancak en ufak bir virutik faliyette aninda olaya el koyan bir yazilim. 3.0 versiyonu da iyidir umarim henuz 2.7 ye devam ediyorum.
|
|
| |
|  |
oktayeroksuz
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 23 Ağu 2008 21:08:48
|
|
|
|
denedim ve gerçekten sistemi kasmadığını gördüm. sonra içime bir kurt düştü acaba bilgisayarıma virüs girmişmiydi? kasperi yeniden kurdum. güncellemeye başlar başlamaz kasperin acı çığlıkları başladı. bir daha kasperden vazgeçemedim. bilgisayarımda kaspersky olmayınca, bigisayarı açmaya bile korkuyorum.
|
|
| |
|  |
dayyar
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 26 Ağu 2008 15:52:30
|
|
|
|
nod 32 ile çok problem yaşadım virüs leri bulsa bile silmedi bilgisayarımda virüs oldugunu bile bile kullanmak hoşuma gitmedi kav kullanıyorum windows açılışımda kasıyor onun dışında taratırken her program bir miktar kasar iyi makineye sahipseniz ben kav yada kis tavsiye ediyorum
|
|
| |
|  |
net24
Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 Eyl 2008 12:03:19
|
|
|
|
Bende nod32'yi kullanıyorum ve çok memnunum.PC'yi hiç kasmıyor.
|
|
| |
|  |
BLue_JeaN
Üye
     REP: 15
|
Mesaj Tarihi : 27 Eyl 2008 16:53:49
|
|
|
|
kis kasmasa onu kullancam ama nod rahat ve iyi
|
|
| |
|  |
justen
Üye
  REP: 4
|
Mesaj Tarihi : 27 Eyl 2008 17:04:31
|
|
|
|
Gerçekten benim gözümde KIS ten sonra eniyi antivırus.
|
| Güncelleme: justen [27 Eyl 2008 17:05:15] |
|
| |
|  |
cpolat23
Yeni Üye
  REP: 2
|
Mesaj Tarihi : 09 Eki 2008 14:51:13
|
|
|
|
nod ücretsizmi sonra para istiyormu,bendeyükledim hoşuma gitti ama sanki biraz yavaşladı,daha önce norton vardı sanki daha hızlıydı.nod 32 türkçe ve kullanışı daha güzel
|
|
| |
|  |
tuaregho
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 19 Eki 2008 02:28:29
|
|
|
|
Programı satın alacakların dikkatine.... Eset com dan almak istediğinizde sizi otomatik olarak nod32.com.tr ye yönlendiriyor ve macera başlıyor ,,,, saat şu an 02:30 saat 23:00 civarında ödememi yaptım (saat 20:00 de işlemlere başlamama rağmen,almayalım diye herhalde)ve şu ana dek bir şifre yollayamadılar Türkiye satış ağı düzgün çalışmıyor ayrıca teknik destek servisleri hafta içi 09:00-18:00 arası çalışıyormuş ne ala..... Chip Online keşke bu güzel programın Türkiye de nasıl satıldığını araştırıp onuda yazsaymışsınız
|
|
| |