HPQ-User
CHIP Online
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 17:40:34
|
|
|
|
maniac sormuş: sizce hangi adslı alıyım bıde bılgısayarın ınternete bı faydası olurmu
Soru Türü: Donanım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: ıntel e 8400 2 gb geıl 4-4-3 cl4 ram 800 mhz asus strıker II formula asus en 9600 gt 512 mb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0b; Windows NT 6.0)
|
|
|
| |
 |
ADATA Speedy CF 8 GB |
Creative Aurvana Live |
AVerTV Hybrid NanoExpress |
 Yüksek kapasitesiyle fotoğraf çekimlerinde uzun süre çalışmanıza olanak sağlıyor! |
 Hem katlanabilir hem de kaliteli ses veren bir kulaklık arıyorsanız Creative'in bu ürününü kulak ardı etmeyin! |
 Dizüstü bilgisayarınızı multimedia üssüne dönüştürmek için kullanabileceğiz bir ürün! |
|
byburak2008
Deneyimli Üye
    REP: 192
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 17:50:27
|
|
|
|
Bir Pc'nin İnternette Faydası olmaz. TTnet'e Kesinlikle bulaşma Turknet Almanı öneririm... TTnet= Sorun :)
|
|
|
| |
|  |
ersinbakar
Deneyimli Üye
   REP: 70
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 17:51:24
|
|
|
|
ttnet kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum
|
|
| |
|  |
khramn
Deneyimli Üye
    REP: 393
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 18:10:20
|
|
|
|
Bence en iyi alınacak yer komşu. Komşularınızdan abone olan varsa sınırsıza geçip ücreti paylaşmak en güzeli.Gidip 30 ytl ye sınırlı kullanmak yerine en fazla 25 ytl ödeyip sınırsız kullanmak, hatta 2-3 ortak daha bulup ayda 10 ytl ye sınırsız kullanmak en iyisi. Yoksa buyrun dünyanın en pahalı internetini kimden alırsanız alın sonuçta dünyanın en kazıkçı sirketi yani türk telekoma gidecek paracıklarınız. Yazık,günah, türk telekoma vereceğiniz her kuruşun vebali kalır üzerinize.
|
| Güncelleme: khramn [23 Tem 2008 18:10:53] |
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM.. |
|
| |
|  |
mhe_21_
Üye
  REP: 10
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 18:51:01
|
|
|
|
TTNET bence iyi.Ama Telekom un verdiği modem çok berbat.Onun haricinde bilgisayarın hız ve görsellik olarak internete faydası olur. İyi günler.
|
System Engineer |
|
| |
|  |
hiko91
Deneyimli Üye
    REP: 81
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 18:52:08
|
|
|
|
ttnetten uzak dur hatta bence hıc bırıne bulasma ınt baglatma daha ıy olur valla .Turkıyede bu sartlarda ınt kullnmak bence buyuk sacmalık
|
| Güncelleme: hiko91 [23 Tem 2008 18:52:49] |
|
|
| |
|  |
supercocuk
Üye
    REP: 15
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:36:16
|
|
|
|
Türkiye de TTnet'ten başka güvenebileceğin bir internet sağlayıcısı yok.Biliyorum ttnet devamlı eleştiri alıyor olabilir ama dikkat ederseniz diğer kurumların hepsi zaten ttnet'ten interneti almaktalar.Sence ne gibi fark olacak ki? O yüzden kesinlikle ttnet'i öneririm.Hem parasal olarakta ttnet'ten başka hizmet veren diğer şirketler bil ki seni kazıklayacaktır.Herhangi bir internet sorunu olduğu zaman bile adamlar ttnet'ten yardım istiyorlar gerisini sen düşün.
|

Trance 4 Life ;) |
|
| |
|  |
uantakya
Üye
   REP: 31
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:38:32
|
|
|
|
ttnet'in iyi bir hizmet verdiğini söyleyemem.Ben kendi internetim bir ara ttnet'ti ama kötü hizmetten dolayı değişti...
|
|
| |
|  |
Tuğsan
Katılımcı Üye
    REP: 61
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:38:56
|
|
|
|
Şuanda bütün firmalar tt alt yapısını kullanmaktadır arkaşında belirttiği gibi. TTnetden alırsan; Umarım sorun yaşamazsın ama sorun yaşarsan en azından 2-3 yeri arayıp herkese ayrı ayrı dert anlatmak zorunda kalmassın.
Yada Tellcom'un quiknet'ini bekle :)
|
| Güncelleme: Tuğsan [23 Tem 2008 20:42:03] |
 [/URL] |
|
| |
|  |
elazigli
Forum Katibi
    REP: 451
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:39:08
|
|
|
|
digerleride, ttnet'te tüm sundukları hizmetin altyapısını asıl şirket olan Türk Telekom'dan alırlar. ttnetin baskalarına bisey sundugu yok, ama onun avantajı Türk Telekom'un alt şirketi olması.
|
|
|
| |
|  |
hiko91
Deneyimli Üye
    REP: 81
|
Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008 20:39:38
|
|
|
|
ben smile adsl kullanıyorum walla cok da memnunum .hıc bı sorunla karsılasmadım ve musterı hızmetlerı cok ıyı hızmet verıyo.hıc de kazıklama gbi durum soz konusu deıl hatta bazen kotayı 200 300mb astıgım zaman kota asım ucretıde gelmıyo
|
|
|
| |