Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
ADSL sizce hangısı ttnetmı turknetmı
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
waybe
Deneyimli Üye
REP: 177REP: 177REP: 177REP: 177
REP: 177

1440 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008  21:07:43
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Turknet ve smile adsl güzel ve begeniliyormuş ben ttnet kullanıyom sıkıntım yok
Güncelleme: waybe [23 Tem 2008 21:08:33]

HATASIZ KUL OLMAZ(HATAM OLDUYSA AF OLA)

[pc ekran kartını yaktıgımdan pc garantide bu yüzden bir süre olamıycam herkese iyi forumlar]
waybe'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) waybe'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Yasal mı, yasak mı?

En beğenilen 50 program

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Online, bir cracker'ın bakış açısından yazılım korsanlarının ilginç yöntemlerini inceledi...
Hacker araçları yasaldır, eğer...CHIP Download sitesinde en çok önerilen 50 programı özel bir dosyada bir araya getirdik.
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 240REP: 240REP: 240REP: 240
REP: 240

5166 Mesaj

Mesaj Tarihi : 23 Tem 2008  21:10:23
Az bekleyin yakında indirim gelebilir.
Trakya Üniversitesi Almanca Öğretmenliği | LEVEL Donanım Editörü | CHIP Yazı İşleri
Recep Baltaş'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Recep Baltaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
khramn
Bilgin Üye
REP: 488REP: 488REP: 488REP: 488
REP: 488

2092 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  01:02:44
Recep Baltaş'tan alıntı:
Az bekleyin yakında indirim gelebilir.

Türk Telekom = İndirim.

olbilecek işmi bu

Türk telekom = bindirim.

olabilecek iş bu.

Diyecekleri yine şu değilmi;

KAMPANYA!!!!!!!!! KAMPANYA!!!!!!!!!!

Bizim saçma sapan uygulamalarımıza, kazıklamalarımıza 24 ay razı olana 3 ay indirim 21 ay bindirim, 12 ay razı olana 1 ay indirim 11 ay bindirim.

Kusura bakmayın ben internet kullanabilmek için telefon hizmetini alma zorunluluığu gibi bir saçmalığın etkisindeyim. Evimde hiç kullanmadığım telefona sırf internet bağlantım olsun diye her ay 20 ytl ödemek zorunda kalıyorsam bu beni türk telekomun baş düşmanı yapmaya yeterlidir. Bu ne zorbalık hizmete gelince ikisi ayrı ayrı hizmet ayrı ayrı hat ücretleri,bağlantı ücretleri ücrete gelince iş ayrı,ee o zaman ben bunu almayayyım şunu alayım buna ihtiyacım yok şuna ihtiyacım var deyince olurmu ikisi aynı hizmet telefon bağlantısı üzerinden hizmet veriliyor telefonunuz olmazsa internet alamazsınız... e güzelde güzel kardeşim madem aynı hizmet madem aynı hat üzerinden hizmet alyorum niye telefona ayrı internete ayrı hat ücreti bağlantı ücreti ödüyorum???????
Ay sonunda internetide telefonuda birdaha ömrün boyunca türk telekoma ait olan bir kurum yada kuruluş tarafından tamamen legal olan yollardan kullanmamak üzere iptal ettireceğim.

Baş düşmanınım türk telekom, hiçbirzaman halkı sömürmene ve kazıklarına seyirci kalmayacağım, senden kazık yemeyip sana sömrülmeyeceğim. Her zaman için toplu internet kullanımını önerip birysel kullanıcılara karşı elimden geldiğince karalama kampanyası yapacağım. Ellerimle 40 dairelik siteye toplu kullnım hattı çekeceğim,sınırsız interneti senden 1.5 ytl ye kullanacağım, gelde beni yakala!!!!!!!!!!!
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ
BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ
İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK,
İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK
KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR,
DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR.
RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM
YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM.
OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM
ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..
khramn'ın profilini görüntüle khramn'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Tuğsan
Katılımcı Üye
REP: 61REP: 61REP: 61REP: 61
REP: 61

583 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  01:43:47
Merhaba,

Yazdıklarım sadece bildiklerimi paylaşma amaçlıdır, tt yi,politikasını yada hizmetini sevdigimden yada muhalefet etmek istedigimden degil..

Bende bu kampanyalardan yararlandım(yada benden yararlanıldı).. fax modemle max 52.000 kb/sn(çoğu zaman 36 olur yada meşgul olurdu ) bağlanıldığından beri internetki kullanıyorum,kablonet de kullandım,sonra adsl geldiğinde; oooo süper olmuştuk. Ozaman fiyatı yada masrafı önemli değildi(birçok yeni abone bina içi tesisatını değiştirmiştir,keza modem alternatifide pek yoktu).Aylarca sıra bekledik 128kb/sn hat için. Şimdi alternatifler çıkınca bunlar gündeme gelir oldu haklı olarak. Ama ne olursa olsun düşünürken biraz makul olmak gerekiyor.

khramn'dan alıntı:

Kusura bakmayın ben internet kullanabilmek için telefon hizmetini alma zorunluluığu gibi bir saçmalığın etkisindeyim. Evimde hiç kullanmadığım telefona sırf internet bağlantım olsun diye her ay 20 ytl ödemek zorunda kalıyorsam ....

Bu konuda kesinlikle haklısınız,haklıyız ,,ama yakın zamanda bu ortadan kalkacaktır zaten . Nedeni ise artık tt yalnız değil alternatifleri oldukca ciddi boyutlarda giriyor bu sektöre.Yelkenleri suya indirmeye mecbur kalacaklar kısa zaman içide.

Ve bu konuda açılmış davalar var diye biliyorum. Bunları takip edip olumlu olan herşeyi emsal göstererek bireysel olarakda uğraşılabilir(parası ve zamanı olanlar için)yada zaten Turk Telekominikasyon düzenleme kurulu yada adı neyse artık,bunları kim düzenliyorsa ona toplu başvurlar yapılabilir..

khramn'dan alıntı:

...hizmete gelince ikisi ayrı ayrı hizmet ayrı ayrı hat ücretleri,bağlantı ücretleri ücrete gelince iş ayrı,ee o zaman ben bunu almayayyım şunu alayım buna ihtiyacım yok şuna ihtiyacım var deyince olurmu ikisi aynı hizmet telefon bağlantısı üzerinden hizmet veriliyor telefonunuz olmazsa internet alamazsınız... e güzelde güzel kardeşim madem aynı hizmet madem aynı hat üzerinden hizmet alyorum niye telefona ayrı internete ayrı hat ücreti bağlantı ücreti ödüyorum???????

Bu konuda şöyle bir uygulama var, tamam evine kadar gelmiş bir telefon hattı var(bakır kablo),sen onu modeme takarak adls sinyalini alıyorsun.. Senden adsl için alınan bağlantı ücreti ise işlemin santral tarafındaki kısmı. Nedir bu? Senin adsl hattının bağlı olduğu santraldeki portunla, telefon hattının bir spritterle birleştirilmesi.Ve size aynı kablodan hem ses hem adsl sinyalinin saglanması(evimizdeki işlemin tersi). Bunun fiziksel olarak yapılan bir işlemi(zaman+iş gucu) ve parca kullanımı(splitter+kablo+reglet ..vs) var buna artı olarak santraldaki tanımlamaların;adsl'e oturum açman için(kullanıcı yaratılması,buna hattın tanımlanması,email adresin,kotan ..v.s yazılımsal kısmı)

O ücret bunlar için alınıyor. Çokmudur azmıdır o tartışılır bak..

Neyse gece gece çok bile yazdım:)

[/URL]
Tuğsan'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Tuğsan'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105REP: 105REP: 105REP: 105
REP: 105

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  02:45:06
saol tuğsan ;) güzel acıklama gece gece az biLe.
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
bektash'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bektash'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mladenbmv
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

94 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  09:51:03
maalesef hangi şirketten alırsan al adsl yi para ttnet gidiyor kendi başına ayrı adsl verne şirket yok hepsi ttnet bağlı fiyatlardanda anlarsın aynı fiyatlar diğer şirketlerde ucuzsa git derim ama onlarda da ttnet'in kota ve parasını alıyorlar yani bence en iyisi ttnet bağlat ama telefon kendi üzerindeyse ttnet al her hangi bir tarife değiştirceğin zaman ttnet asıl hat sahibini istiyor diğerleriyse kredi kartı otomatik ödeme taimatı sadece ve isedğin tarifeye geçebilirsin hat sahibini çağırmadan.
mladenbmv'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) mladenbmv'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
By_Ümit
Üye
REP: 53REP: 53REP: 53REP: 53
REP: 53

107 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  11:07:47
TTNET alamada ne alırsan al....
By_Ümit'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) By_Ümit'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
deadly_saw000
Üye
REP: 39REP: 39REP: 39REP: 39
REP: 39

472 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  11:36:09
ttnet kullanıyorum bir sorunum yok ama bindirim olayına katılıyorum.indirim olacağını da sanmıyorum
deadly_saw000'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) deadly_saw000'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
caglarbond_007
Üye
REP: 12REP: 12REP: 12REP: 12
REP: 12

53 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  12:34:46
ben ttnet kullanıyom valla her ay 50 ytl yi bayılıyom.
caglarbond_007'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) caglarbond_007'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
şafak89
Üye
REP: 4REP: 4REP: 4REP: 4
REP: 4

216 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  15:30:05
bence kablo net al kablo tvin varsa o da 1 ytl oluyo :)
şafak89'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) şafak89'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 3  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 3< önceki123Sonraki >
Snitz Forums 2000