Merhaba, Airties RT 205 modemim var bir işyeri işletiyorum ve birkaç bilgisayar kablosuz olarak bağlanıyor.Şifreleme sistemi olarak WEP olarak kullanıyorum ama güvenli değil.WPA şifreleme yapamıyorum.Kullanananız varsa yardımcı olursa sevinirim.
wpa da 10 basamaklı hexadecimal (0123456789ABCDEF) karakter girmeyi dene
ilgine teşekkürler benim sorunum yanılmıyorsam modemdeki wpa ayarları ile ilgili sadece şifre giriyorum ve şifrelerim de harf ve rakam değil diğer karakterler,olmama sebebi belki bu olabilir...???
merhaba arkadaşım wpa olarak şifreleme yapabilirsin ama makinan vista ise veya xp ve güncelleme yaptıysan bi şekilde bazen görmeyebiliyor ama wpa1/wpa2 ortak modu olarak seçersen sorunun çözüleceğine inanıyorum
merhaba arkadaşım wpa olarak şifreleme yapabilirsin ama makinan vista ise veya xp ve güncelleme yaptıysan bi şekilde bazen görmeyebiliyor ama wpa1/wpa2 ortak modu olarak seçersen sorunun çözüleceğine inanıyorum
ilgine teşekkür ederim deneyip geri dönececeğim...
evet denedim oldu benim anlayamadığım neden (!'^+%&/()=?_*-) bu tür karakterlerin şifre olarak kabul edilmemesi çünkü bir yerde bunlarında şifre olarak kullanılabileceğini okumuştum...