Reborn91'den alıntı:
Selamlar. Öncelikle AMD 6000+ gibi bir işlemciye , EAH3450 gibi bir ekran kartı cidden yakışmamış. Hatta bu sistemde "sırıtmış" diyebiliriz. Hem 64 bit hemde bayağı bir eski. Ekran kartını bi an önce değiştirmeni tavsiye ederim. 6000+ iyi bir işlemci yanına da HD4850 takarsan cidden oyunlara doyamazsın.
Coşkun arkadaşa da katılıyorum. Fakat ASUS kasaların güç kaynakları gerçek 350w.
Fakat sana önerimi söyleyeyim. 550W OCZ güç kaynağı ve HD4850 ;)
Ekran Kartı AE741ASU16 ASUSTEK EAH3450(128Bit)512MB 16X
Kardeş ekran kartını sormuşsun gönderdim markasını falan birde güç kaynağı ile ilgili bir sorum olacak sana güç kaynağını 550w öneririm demişsinya bilgisayarı aldığım vatandaşla detaylı görüştüm bu güç kaynağı kesinlikle buna uygun değiştirmene gerek yok diyor zaten bana markasını verdiğin ekran kartını ve güç kaynağının fiyatlarını hemen araştırdım gerçekten biraz pahalı kaçtı ben bu sistemi 1075 ytl'ye topladım sadece senin dediğin ekran kartı 295$ artık inşallh biraz kullanalımda ileride alırız elimiz bollaşınca ama yinede çok teşekkür ediyorum önerilerin için sağolasın kardeşim sizler olmasanız sizlerin yardımı olmasa nasıl sistem toplayablirizki allah sizin gibi yardımsever insanları başımızdan eksik etmesin