Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 3 / 4< önceki1234Sonraki >
AMD Çalkalanıyor: 1 Milyar Dolarlık Kayıp Ve…
Önceki sayfaya git / 4  Sonraki sayfaya git
baraneker
Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5

59 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  12:02:05
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Bu ATİ'cilere bi sorum var; Madem ATİ'yi çok seviyosunuz o zaman neden her zaman nVIDIA'la rekabet içinde olduğunu ve piyasanın Hakimi olduğunu söyleyip konuşuyosunuz bırakın yaa nVIDIA Hem hakim hem lider GeForce Serisini Radeona değişitiren adamın ben yüzüne bakmam (((i wanna .... you ATİ)))
baraneker'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) baraneker'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
mustifanci50
Yeni Üye

28 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  00:39:56
4 çekirdekmi kaldı amd 16 çekirdek duyurdu
mustifanci50'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustifanci50'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
MBAA
Yeni Üye

14 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  03:05:49
bu polemeik uzun yıllardır süren yumurtamı tavuktan, tavukmu yumurtadan çıkar ikilemine dönmektedir..

elbetteki isimleri geçen firmaların hem iyi hem kötü ürünlerini gördük. ancak olay çok farklı kişiler kendi kullanım biçimlerine göre seçim yaparlar..

doğru seçim ise ikitanedir. nvidia ekran kartı alıp intel işlemci ile kullanmak yada ati ekran kartı alıp amd işlemci ile kullanmak..

işte en iyisi budur..

oyun içerisinde,ağır grafik çalışmalarınızda çok rahat söyleyebilirimki atinin yeni kartları oldukça başarılı tabikide amd işlemci desteği ile..

intel tabanlı bir sistem varsa bu sistemde internette daha hızlı gezinebilir ve dosya aktarımınızı daha hızlı yapabilirsiniz..

ha bu demek olmuyorki amd intelden geride sadece intel intenet sğlayıcınızın olanağı dahilinde az bir farkla daha iyi performans sağlıyor. amd kullanıcısı kalabalık bir kentte ise bu farkı yaşamıyor bile...

bu sebepleri göz önünde bulunduursak her iki gurupta bize lazımdır ve faatiklerinin olması gayet doğaldır..

ben amd phenom9600 işlemci ve zotac 8800gt amp edi. kullanıyorum ve maleserfki crysisi i dx9 altında 1600x1050 de yüksek çözünürlükte oynayamıyorum 3 gb ddr2 800 mhz ram ile..

vistada ise en yüksek çözünürlük açılınca 1600x1050 de kasılma,grafik donması v.b. durumlar oluşuyor..

ancak ne hikmetse atinin 3850 modeli ile hiç kasılma olmadan 1600 x1050 ile dx9 da yüksek çözünürlükte,dx10 da ise en yüksek çözünürlükte oynuyorum.. dikkat edilmesi gerekn husus ise şudur 8800 gt nin rakibi olarak ati 3870 gösteriliyordu 3850 bir alt modeli idi;)

şahsen denemiş olmakla beraber nvidia kartımdan memdun değilim. tamamen hatalı bir tercihti ve pişmanım.keşke atinin 3870 ini alsaydım...

saygılarımla..

MBA

MBAA'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) MBAA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
boncuk-47
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  11:43:11
Biz burada tartışıp duralım hep onlar kazanıyor. Bilgisayar dünyasında Intel tek başına olamıyacağı için kendine alternatif yollar sunmak ve açmak için varlığını ortaya koyup desteklediği AMD ve benzerleri hep olacaktır. Eğer Intel tek olsaydı canımız sıkılmazmıydı..? Şimdi yanında altenatif AMD var. Hem hiçte kötü değil ve oldukçada başarılı ve bize göre Intelden daha iyi işler yaptığı çok zaman var. Ama dönüp iyi görmeye çalışın: "Inside Intel", "Inside Amd" yaptıkları iş aynı= İşlemci; sadece farkları: form, format, değer, isimlendirme farkı ve bunun gibi değişiklikler.
Ve biz burada tartışa duralım hep onlar kazanmaya devam ediyorlar...
boncuk-47'nin profilini görüntüle boncuk-47'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
justen
Üye
REP: 4REP: 4
REP: 4

148 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008  10:27:36
Arkadaşlar sizi bilmeme ama benim AMD ye karşı yazamıyorum tamam şimdilik Intel ustunluğünü kabul ediyorum ama bu son değil daha uzun zaman var önünde hemde bir devin bir anda yıkılmasını beklemeyin daha yarış bitmedi....not(bu kullanıcı için iyi haber )(mi):
justen'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) justen'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
XxXDaRKoXxX
Forum Katibi
REP: 214REP: 214REP: 214REP: 214
REP: 214

3128 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008  10:35:03
AMD Batmasın!

Yoksa piyasa sadece Nvidia ve İntel'e kalır!

XxXDaRKoXxX'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) XxXDaRKoXxX'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
R3QU3M
Deneyimli Üye
REP: 8REP: 8
REP: 8

1606 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008  10:47:35
AMD nin battığı falan yok her büyük şirkette inişler çıkışlar olur.AMD zaten yavaş yavaş yeniden güçlendiğini gösteriyor.Bunu ekran kartlarından anladık zaten sıra işlemcilerde.

R3QU3M'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) R3QU3M'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
pctrans
Üye
REP: 20REP: 20REP: 20
REP: 20

446 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008  23:03:41
kesinlikle katılmıyorum çünkü benim gerçi tuhaf ama dandik bi celeron pc var p4 tek çekirdek ve amd turion çift çekirdek li donanımları eziyor yaa nsl oluyo anlamıyorum 128 ekran kartı 380mb ram e ragmen onlardan hızlı açılıp performansı süper çalışıyor saat hızları celeron 1.20 p4 2.66 amd turion 1.90

yanlız nvidia bu işi bırakırsa kendi firmamı kurar mühendislerinide almaya çalışırım okadarki adamlar benim hobim yani ben onların tarihinden çok etkilendim

celeron xp sp2
p4 xp sp2
amd vista home pre sp1
pctrans'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) pctrans'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Fattur
Deneyimli Üye
REP: 44REP: 44REP: 44REP: 44
REP: 44

1709 Mesaj

Mesaj Tarihi : 22 Tem 2008  23:34:22
AMD ati yi almakla bence büyük hata yaptı keşke intel alsay eğer intel alsaydı şimdi daha kaliteli pc lerimiz olacaktı
Fattur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Fattur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
pikachu
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008  09:18:42
kirpikral123'ten alıntı:
Arkadaşım senin bilgisayar kullanmaktan yada kurtlar sofrasına benzeyen bilgisayar pazarından haberin yok gibi.Amd bence İntelden daha hızlı işlemciler üretiyor.Bunu şahsen denedim gördüm.Sana karşılaştırmalarımı söyliyeyim İntel Pentium 2.4ghz işlemci ve amd sempron 3600 1.8 ghz lik işlemcileri karşıalştırdım ve ben film montajı yapan biryim amd sempron fazlasıyla işimi gördü ama ya pentium halbuki ondan daha hızlı olması grekmezmiydi?Ayrıca nvidia pekte başarılı olmayan ama insanlar için ucuz olan ekran kartları uretiyor.Guzel olanalrı ise odukça yuksek bir fiyata satıyor.Ama amd ve atı bize çok guzel ekran kartlarını oldukça ucuza satıyor.Yani sen nvidianın sattığı 300dolarlık ekran kartına eş değer ir ekran kartını atiden 100dolara alabilrsin.Harikasın amd.İntelin pazarda tekel olmaması lazım durum her ne olusa olsun bence hiç bir pazrda tekel olmamalı.

sıralama teknolojisi kullanmayıp ben de verileri olduğu gibi boşaltsam ben de hızlı olurum önemli olan kilitlendiğinde bilgileri de kaybetmemek. Bu da yalnızca intelde var amd kilitlendi at reseti gitsin..
pikachu'nun profilini görüntüle (Çevrimdışı) pikachu'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 4  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 3 / 4< önceki1234Sonraki >
Snitz Forums 2000