kirpikral123'ten alıntı:
Arkadaşım senin bilgisayar kullanmaktan yada kurtlar sofrasına benzeyen bilgisayar pazarından haberin yok gibi.Amd bence İntelden daha hızlı işlemciler üretiyor.Bunu şahsen denedim gördüm.Sana karşılaştırmalarımı söyliyeyim İntel Pentium 2.4ghz işlemci ve amd sempron 3600 1.8 ghz lik işlemcileri karşıalştırdım ve ben film montajı yapan biryim amd sempron fazlasıyla işimi gördü ama ya pentium halbuki ondan daha hızlı olması grekmezmiydi?Ayrıca nvidia pekte başarılı olmayan ama insanlar için ucuz olan ekran kartları uretiyor.Guzel olanalrı ise odukça yuksek bir fiyata satıyor.Ama amd ve atı bize çok guzel ekran kartlarını oldukça ucuza satıyor.Yani sen nvidianın sattığı 300dolarlık ekran kartına eş değer ir ekran kartını atiden 100dolara alabilrsin.Harikasın amd.İntelin pazarda tekel olmaması lazım durum her ne olusa olsun bence hiç bir pazrda tekel olmamalı.
sıralama teknolojisi kullanmayıp ben de verileri olduğu gibi boşaltsam ben de hızlı olurum önemli olan kilitlendiğinde bilgileri de kaybetmemek. Bu da yalnızca intelde var amd kilitlendi at reseti gitsin..