hanif
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 24 Tem 2008 19:13:08
|
|
|
|
Arkadaslar bence tartısagımıza burda bılgı edınsek daha ıyı olmazmıydı acaba?örnegın cogu ınsan drıver bulmakta sorun yasıyor,kim ne kullanıyor ve hosuna gıdıyorsa onu tercıh eder.şu yada bu guzel dıye tartısmanın anlamı yok.tekrar edıyorum cogu ınsanın ıhtıyac duydugu konular var tartısmak yerıne yardımlasalım.TŞK
|
|
| |
|  |
|
Göktürk
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008 17:49:00
|
|
|
|
arkadaslar amdye devam yoksa intel tekel olursa türktelekom gibi bizi ezerler amd alalım brz şirket para kazansın ekmek yesin yaw amd atı alalım şaşmayalım baska bir yere.
|
Göktürk...... |
|
| |
|  |
erkanc
Forum Katibi
    REP: 279
|
Mesaj Tarihi : 26 Tem 2008 20:42:31
|
|
|
|
Uzun yıllar Amd kullandım şimdi İntel kullanıyorum bana göre hangisi iyiyse o kullanılır ayrıca Amd firması bu mali krizi atlatırmı atlatamazmı bilnmez (Gerçi Ceo yu değişti)ama ne İntel nede Amd tek başına piyasada kalmamalı yoksa tekelleşme başlar
|
|
| |
|  |
ya_bi_sus
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 27 Tem 2008 17:24:55
|
|
|
|
bence ceo addan da kaybetmiş.ADAM KENDINI NE SANDIYSA :) ARKADAS SADECE KENDİ HİSSLERİYLE OYNAMAKTAN BU KADAR para kaybettirse türkiyede adamı ergenek-10'u musallat ederler valla :)
|
|
| |
|  |
annebenmanyaqoldum
Üye
|
Mesaj Tarihi : 28 Tem 2008 13:38:56
|
|
|
|
Benim için AMD hiçbir zaman Intel kadar performanslı olamadı. Ama AMD herzaman Fiyat/Performans kralı oldu benim için. Çünkü yeterli işlem gücünü uygun fiyata sunabilen en iyi işlemci üreticisi AMD çünki :D Ve allah aşkına sizlerden istediğim tek şey şu yaptığınız intel-amd taraftarlığını GS-FB taraftarlığına benzetmeyin. Yoksa iki gün sonra "Intel'im benim! Biricik sevdiğim.." veya "En büyük AMD! başka büyük yok!..." gibi saçma saçma düşünceler çıkabilir :D Bırakın ortada bir rekabet ortamı oluşsun da kazık fiyatlar ile karşılaşmayalım :D
|
|
| |
|  |
ibrahim7892
Üye
  REP: 5
|
Mesaj Tarihi : 19 Ağu 2008 15:31:59
|
|
|
|
tabiki intelin tekel olmasını kımse ıstemez ama amd de bır an önce kendine gelmeli atı yı satmalı kendını sadece islemci pazarına odaklamalı.eğer böyle yapmazsa amd uzun yasamaz
|
|
| |