black_flood
Deneyimli Üye
     REP: 5
|
Mesaj Tarihi : 30 Ara 2007 17:51:44
|
|
|
|
amd bence çok acele ediyor tüm piyasanın baskısınlan gaza geliyor sadece.benim için amd firmasının yeni bir cpu çıkarması zırt bırt hiçte cazip değil.ne kadar çok seri üretim ve yeni versiyon olursa o denli bug oluyor düzeltmesi ise üretmesinden çok daha uzun ve sancılı oluyor.phenomlarda bunun örneği acele ederek çıkarttılar ama bug var.ve bug sorunu ancak 2008 ikinci yarısına düzeltilebilecek görünüyor yeni bütün sürümler ve üretimler iptal şuan için.geç olsun ama sağlam olsun 2008 sonuna üreteceğim deyipte ilk 64 bit amd kasırgası gibi sağlam bir cpu yaptıktan sonra bütün herşeyi affettirebilir ama acele edipte bu sorunlarlan çıkarsa sürekli yarıştan kopuyor.
|
|
| |
|  |
Sony Vaio VGN-CS118E |
VIZO Xena II VZ-NLC-110 |
Samsung Sens X360 |
 Hem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor. |
 Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz. |
 İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün. |
|
nEGTpc
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 02 Oca 2008 18:46:13
|
|
|
|
AMD uygun fiyatlı ama Intel bi defa marka yapmış. Ürünleri de bu yüzden pahalı. parçaların uyumu süper olan bir pc toplarsan AMD işlemci daha avantajlı
|
İmza yükleniyor: %99 ... Signature loading: %99 ... |
|
| |
|  |
ar5l4n
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 04 Oca 2008 13:32:11
|
|
|
|
tabiki MSI :P saka tabi benimki MSI bi hatadır oldu iste.bencede AMD (Y)
|
|
| |
|  |
ichseele
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 13 Oca 2008 01:43:16
|
|
|
|
Uzmanlar her zaman AMD kullanır, yalnızca server kurulursa ön bellek yönünden intel derim onun dışında hangi testte olursa olsun oyun veya program herzaman amd fiyat ve performansta intelin önünde bu amd kurulduğundan beri aynıdır.
|
|
| |
|  |
lujiyano
Üye
|
Mesaj Tarihi : 13 Oca 2008 14:03:35
|
|
|
|
Bende AMD diyorum çünkü, LİME WİRE+HD tune+Disk Birleştirici+KAspersky'de tam virüs taraması+İnternet, işlemci 30 dakika hiç durmadan %100 çalışmasına rağmen ısı 37c. Daha ne olsun. Ve banamısın demiyor. Elimden geldiği kadar kastırmaya çalışıyorum ama o hala direniyor. Bunlara birde Crysis ekleyeceğim bakalım o zaman ne olacak. Son söz...BEn derim ki AMD'den şaşmayın
|
|
| |
|  |
black_flood
Deneyimli Üye
     REP: 5
|
Mesaj Tarihi : 13 Oca 2008 16:22:53
|
|
|
|
amd artık cache bellekleri yüksek ilemci üretimine başlamış bulunmakta yalnız bunu tek çakirdekler ile başladı herzamanki gibi sanırım 3 çekirdek ve 4 çekirdekte kasırga koparma öncesi testleri kullanıcılar üzerinde yapıyor.
yeni amd athlon 1600le vede 1900le serisi cpular 1158 cache bellek ile gelmekte ve benim elimdeki 4200 + amd athlon x2 ile rahat kapışır ne zaman kuruyor programları yada zipleri açıp kopyalama yapıyor göremiyorum yetişemiyorum 5 adet aynı anda kurulum işlemi tınlamıyor bile %30 cpu kullanımı söz konusu. amd tek çekirdekleri çift çekirdeklere çok yakın bir performans ile revize etti artık sıra x2 lerinde phenomlara denk performans sağlaması için revizede sonrasında ise phenom.
|
|
| |
|  |
R3QU3M
Deneyimli Üye
  REP: 8
|
Mesaj Tarihi : 13 Oca 2008 18:50:34
|
|
|
|
Merak etmeyin herzamanki gibi intel bu planı yine çalar ve taklit eder işleri güçleri yatmak AMD buluyor onlarda beleşten para kazanıyor.
|
|
| |
|  |
Muzooo
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 15 Oca 2008 16:37:26
|
|
|
|
Kesinlikle AMD. Aynı özelliklerde daha uygun fiatı olması tercih icin yeterli bisebeptir.
|
|
| |
|  |
falkon
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 16 Oca 2008 22:07:12
|
|
|
|
AMd nin fiyat olarak artıları olduğu kesin hatta fiyat- performans ilkesindede önde gittiği yerler var ama ben genede intel diyorum.çünkü herikisinide kullandım.İntel öncelikle yerleşmiş kalitesi ve üstün performansıyla benim gözümde bir numara ( reklam gibi oldu ya :)))
|
|
| |
|  |
ozmagneto
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 21 Oca 2008 19:36:08
|
|
|
|