Arkadaşlar geçenlerde arabam için sunny marka bir mp3 aldım.O zamanlarda pc im yoktu ve bir arkadaşımın laptopundan(vista işletim sistemi vardı) ona müzik attıım.Sonra kendi masaüstü vistalı pc imden zar zor takıp çıkararak bişeler edip mp3 üme müzik attım.VE bugün mp3 ü pc ye taktığımda na yaparsam yapayım pc makinayı görmüyor.Ve bu makinadan aynısından bir arkıma daha aldım.Adama ben buna müzik atamıyorumda diyemem.Buna acil ama acil bir çözüm bulmamız gerek.
Dostum çok yanlış düşünüyosun.Benimde pc ler ile ilgili az çubuk bir bilgim var.Bozulmasının imkanı yok.Vista işletim sistemli başka bir pc de çalışıyor buna ne diyeceksin
iki bilgisayarda usb 1.1 veya 2.0 farkı olabilir. bunlardan biri ile uyumsuz olabilir.. yada bilgisayarın usbsinde problem vardır. sen bence transmitterı geri ver. uyumsuzluk olduğunu söylersin. başka marka al. sunny transmitter çok iyi değil bildiğim kadarıyla.
tabi driver yönünden bir sorunun yoksa bu dediklerim geçerli. onu söylememişsin de
git sunny i ver yerine digimax al yada piranha al. birde özelliklerine dikkat et. equalizerli olursa normal flat çalanlara göre daha iyi ses alırsın. en önemlisi de aletin kendisini usb ye bağlama. kart girişli harici hafızalı modeller daha iyi. çünkü usbden bağlayınca bu basit aletler zamanla saçmalamaya başlıyor. parazitli çalışmaya ve parça atlatma sonra zamanla git gide parazit artıyor ve donmaya başlama vs şeklinde alet tamamen bozulana kadar gidiyor bu şekilde:) ama sd kartını çıkarıp bilgisayarın kart okuyucusunda mp3leri yuklersen böyle bir sorun olmuyor.