lisans kodu istiyor onuda verir misiniz lütfen ! ... bir türlü derslere dewam etmiyor kayıt istiyor :((
Güncelleme: racinger [30 Ara 2008 22:48:18]
racinger
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 31 Ara 2008 17:34:11
arkadaşlar allah aşkına kimse bilmio mu bunun key ini ! ...
racinger
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 02 Oca 2009 19:36:15
ASP EGITIM SETINDE LISANSLAMA
Egitim setinin Cd ye kayit ettikten sonra Lisan Sozlemesi formu acip, sozlemeyi kabul ediyorum dedikten sonra ikinci etap bulunan Telefon Hatti box i isaretleyip ileri diyoruz 3 etap da kafamiza gore numaralari salliyoruz 4 etap tekrar ayni sekilde numara salliyoruz ve lisanlama islemini bitirmis oluyor ve lisanlama isinden sonra kisitlanmis olan gorsel video derleride acilmis olucak kolay gelsin
ASP Video Dersleri İndir / ASP Görsel Eğitim CDsi İndir
// Son düzenleme: Stormy
Uyarı
PHP_mtct.iso dosyasının Winrar görünümü olduğuna aldanıp winrarda çıkarmaya çalışmayın. Bu iso dosyalarını ya Nero image drive (sanal disk sürücüleri ) yoluyla yada bu imajı (iso) Nero yardımıylya Cd'ye yazarak kullanabilirsiniz.
Nero image drive nasıl kullanılır? Nero>Araçlar>Nero imagedrive yi açıp PHP_mtct.iso dosyasını seçerek açabilirsiniz. Bu iso uzantılı dosyayı CD'ye nasıl yazdırılmalı? PHP_mtct.iso dosyasına sağ tıklayıp birlikte açı kullanrak Nero Burning ROM ile açarak verileri bir CD'ye yazdırıp dersleri Cd üzerinden izleyebilirsiniz.