Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 2< önceki12
ATI HD 4870x2 Kart için PSU YARDIMI !
Önceki sayfaya git / 2 
NCAA
Üye

52 Mesaj

Mesaj Tarihi : 10 Eyl 2008  15:15:32
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
güç kaynagın guzel ama diğer sistem özelliklerini yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim birde alacağınız kart hd 4870x2 eger 22'' 24'' monitor kullanıyorsanız bu kartı alın derim birde su var en onemlisi işlemcin yeterince hızlı değilse sistem darboğazı sonucu iyi performans alamassın dediğim gibi sistem ozelliklerini mutlaka yollayın bi bakalım sisteminize iyigunler
NCAA'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) NCAA'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
Netwampiri
Üye
REP: 14REP: 14REP: 14
REP: 14

249 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Eyl 2008  04:26:17
NCAA'dan alıntı:
güç kaynagın guzel ama diğer sistem özelliklerini yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim birde alacağınız kart hd 4870x2 eger 22'' 24'' monitor kullanıyorsanız bu kartı alın derim birde su var en onemlisi işlemcin yeterince hızlı değilse sistem darboğazı sonucu iyi performans alamassın dediğim gibi sistem ozelliklerini mutlaka yollayın bi bakalım sisteminize iyigunler

NCAA'dan alıntı:

işlemci intel q9300 o/c 3.2 ghz..

ram 2 gb kingston hyper x 800.

anakart gigabyte. 1333 fsb hızı oc ile 1600.

hard disk 200 gb.

monitör Samsung 20.1 inc synicmaster serisi. 206 nw.

kasa feel.. hurricane.
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

249 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Eyl 2008  19:22:52
?
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
NCAA
Üye

52 Mesaj

Mesaj Tarihi : 02 Eki 2008  21:00:41
kusura bakmayın uzun sure foruma bakamaya fırsatım olmadı
işlemciniz gayet guzel bu kart sisteminizde gayet uyumlu çalışacaktır ayrıca sisteminizdeki supplyde 8pin ve 6 pin lik cıkıs varsa bile sisteminiz cok sınır bir değerde çalışacagını unutmayın ama ben size en azından 750 watt bi psu öneririm cooler master thermaltake ve enermax bu markalar cok iyidir
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

249 Mesaj

Mesaj Tarihi : 05 Eki 2008  17:42:14
NCAA'dan alıntı:
kusura bakmayın uzun sure foruma bakamaya fırsatım olmadı
işlemciniz gayet guzel bu kart sisteminizde gayet uyumlu çalışacaktır ayrıca sisteminizdeki supplyde 8pin ve 6 pin lik cıkıs varsa bile sisteminiz cok sınır bir değerde çalışacagını unutmayın ama ben size en azından 750 watt bi psu öneririm cooler master thermaltake ve enermax bu markalar cok iyidir

güvenemedim gittim hd 4870 aldım Ramleri 4 Gb 2*2 OCz 1066 yaptm Anakartıda ep45-ds3r 1600 fsb li bi anakartla deiştim iyimi yaptm acaba
Sayfanın en üstüne git
NCAA
Üye

52 Mesaj

Mesaj Tarihi : 09 Eki 2008  18:44:38
sistemin iyimiş ama sen birazdaha ust seviye almıssın 4870 de iyidir eger crossfire desteği varsa ileride bi tane daha alıp performansı artırabilirsin ama crossfire cok yaygın olmadıgı için tek kart tan fazla performans vermiyecektir ama ati nin 4000 serisi kartlarla yakaladıgı muthiş basarı oyun yapımcılarının dikkatini cekecektir en iyisini yapmısın bu arada supply ne yaptın merak ettim
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

249 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 Eki 2008  02:32:02
NCAA'dan alıntı:
sistemin iyimiş ama sen birazdaha ust seviye almıssın 4870 de iyidir eger crossfire desteği varsa ileride bi tane daha alıp performansı artırabilirsin ama crossfire cok yaygın olmadıgı için tek kart tan fazla performans vermiyecektir ama ati nin 4000 serisi kartlarla yakaladıgı muthiş basarı oyun yapımcılarının dikkatini cekecektir en iyisini yapmısın bu arada supply ne yaptın merak ettim

işlemci şu anda 3.4 ghz overclock q9300 Tagan 500 duruor hla tık çıkarmadı bi sorn yok görünüor. cf desteği var kartın almayı düşünüyorum aslında
Sayfanın en üstüne git
Syanur
Yeni Üye

19 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Ara 2008  05:26:38
Konuyu başından sonuna kadar okudumtarihine bile bakmadan. 4870x2 kralların karlıdır ama senin bu sisteme biraz fazla gelirdi doğrusu. Anakart değişimini onaylamdım ama ramleri iyi yapmışsın. Bide güç olarak sınırdasın hatırlatıyım. Ama sorun yok diyosan ne mutlu sana. Ancak bu güç kaynağıyla ne crossfire ne de daha üst seviye bi ekran kartına geçebilirsin haberin olsun. Güle güle kullan.(hastasıyım 4000 serisinin)
Syanur'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) Syanur'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 2 
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 2< önceki12
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler