Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Acil Yardım Ram Sorunu
yuceltamer
Yeni Üye

4 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Eki 2008  19:12:52
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
ARKADAŞLAR BENİM PC YE DDR2 RAM UYUYORMUŞ BEN DDR3 DE TAKTIM İKİSİNİ BİR TAKTIM PC Yİ AÇTIM BAKTIM YİNE 1 GB RAM SONRA DDR3 OLAN RAMI ÇIKARDIM PC ÇALIŞMIYOR BİOS EKRANI FİLAN HİÇ GELMİYOR HEP 1 UZUN 2 KISA BİP SESİ VERİYOR ACİL YARDIM LÜTFEN
yuceltamer'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) yuceltamer'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Otolara güvenlik kalkanı

Bu PC çok canlar yakacak!

Gurbetçilere MS desteği!

20090108003140CHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemLenovo'dan tasarım harikası: Yeni hepsi bir arada PC IdeaCentre A600 göreni büyülüyor...
Lenovo-dan-ince-bir-hepsi-bir-arada-sistemMicrosoft, Almanya'da verdiği eğitimlerine Türk vatandaşları için özel bir seçenek ekliyor...
brigand760
Üye

79 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 Eki 2008  14:23:49
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
1 uzu 1 kısa ses ram veya anakart hatası anlamına gelir. anakartından bios pilini çıkar 1 dakika bekle sonra tekrar tak. bütün bios sıfırlanır. saati ve tarihi tekrar girer bilgisayarı kullanırsın...
amd9850 black+ gigabyte 790gx-Sapphire hd3870 ekran kartı-Samsung 320gb hdd sata2-NZXT guardion kasa-Psu High powwer 560-Samsung 22 Lc monitör- 4gb ram Kingston 8500
brigand760'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) brigand760'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler