Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

güncellediğim driver ler sorun yarattı
by_rex
Yeni Üye

40 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  15:24:36
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Bugün pc driver larını güncelleyim dedim ve hiç yapmadığım bios güncellemesini yapmaya çalıştım. (Aslında bunun ne işe yarayacağını da bilmiyordum) Setup dosyayısın indirip kurdum. bundan sonra bazı oyunlar açılmamaya başladı, bazıları ise açıldıktan sonra görüntü gri gibi veya siyah oluyor ama menü yazıları okunuyor. Ekran kartını yeniden yükledim fakat değişen bişey olmadı. (Sistem geri yüklemeyi de denedim.) Bu konuda yardımcı olabilecek varsa lüften yardımlarını esirgemesin.
Güncelleme: Serkan Karadaş [20 Tem 2008 17:59:42]
by_rex'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) by_rex'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

N95 8GB vs. SE G900

Ücretsiz foto yazılımları

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Büyük bellek, dokunmatik ekrana karşıN96 ve XPERIA X1'den önce, Sony Ericsson ve Nokia'nın mevcut iki üst modeli kapışıyor.
Büyük bellek, dokunmatik ekrana karşıCHIP Online, en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme yazılımlarını bir araya getiriyor...
by_rex
Yeni Üye

40 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  19:44:03
Durumu bir arkadaşıma sordum direct i yeniden yükle veya ekran kartını yerinden çıkarıp başka yere tak dedi. söylediklerini yaptım ama, mesala Area51 normal çalışıyor fakat crysis eskisi gibi oyun ekranı gri fakat menüleri normal..
Sayfanın en üstüne git
by_rex
Yeni Üye

40 Mesaj

Mesaj Tarihi : 11 Ağu 2008  23:45:49
Arkadaşalar yukarda bahsettiğim sorunum hala devam ediyor. Crysis oynamaktan vazgeçmiştim ama bu sefer grid ve flatout aldım. grid te de sorun aynı, oyunun açılışı normal fakat ilersinde düzgün göründü yok. Yardımcı olabilecek varmı.
Sayfanın en üstüne git
elazigli
Forum Katibi
REP: 445REP: 445REP: 445REP: 445
REP: 445

3601 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Ağu 2008  01:58:42
öncelikle "ekran kartını cıkartıp baska yere tak" diyen o arkadasına bidaha pek bisi danışma, sonra sürücü ve bios güncellemelerinden sora böyle oldugu icin önce tüm yeni yükledigin sürücüleri kaldır ve onlardan önce kurdugun normal sürücüleri yükle. sorun yine devam ederse pcyi kapatıp kasanı ac, güc kablosnu ve anakart üzerindeki bios pilini sök. bu tüm ayarları sıfırlicaktır, ayrıca bios pilinin yanında birde artı ve eksi kutupları olak iki tane yan yana pim(ince ve dik tel) olmalı, onlarıda tornavida gibi metal bi maddeyle temas ettirdikten sora bikac dk. bekle ve tüm bios'un sıfırlanmasını sagladıktan sora sistemi yeniden acıp dene...
elazigli'nin profilini görüntüle (Çevrimiçi) elazigli'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
by_rex
Yeni Üye

40 Mesaj

Mesaj Tarihi : 12 Ağu 2008  23:23:36
İlgilendiğin için teşekkür ederim elazigli. Sistem geri yüklemeyi yapmıştım ama sorun çözülmedi. Yeni bios sürücülerinde bir noksanlık olabilirmi veya fazlalık:D bios u eski haline getirmek için ne yapmak gerekir. Güncelleme esnasında birkaç soru sormuştu cevapları tam emin olmadan seçmiştim. Kasayı açma işi içinde bilgisayarcıya gitsem iyi olur, ne olur ne olmaz.
Sayfanın en üstüne git
by_rex
Yeni Üye

40 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Ağu 2008  22:38:28
sorunumun çözümünü bulamadım, kasayı açmayı da denemedim. formatladım. artık çok geç. düzeldi ama..
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000