CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
CHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
CHIP Online Google'ın Avrupa baş sorumlusu Nelson Mattos ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi!
emrahcagigan
Üye
REP: 5
Mesaj Tarihi : 24 Kas 2008 13:38:37
sisteminde iki tane işletim sistemi yüklü olduğu için 30 sn lik bir sürede hangi işletim sistemini seçmek istediğini soruyo o ekran kullanmadığın işletim sistemlerinden birini silmen gerekiyo bunu kaldırmak istiyosan
ateslikurt
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 24 Kas 2008 14:17:35
emrahcagigan teşekkürler bilgi için peki bunu nasıl yapacağım anlatır mısın?
khramn
Bilgin Üye
REP: 504
Mesaj Tarihi : 24 Kas 2008 15:27:28
Bilgisayarım simgesini sağ tıklayıp özellikler- gelişmiş- başlangıç ve kurtarma- ayarlar- düzenle seçeneğini tıkladığınızda boot.ini dosayanız not defteri şeklinde açılacaktır. Açılan sayfadan çalışmayan işletim sistemi satırını silin, kaydedin.
a.)Sadece açılmayan işletim sistemi adını içeren satırı silin. (xp profesyonel veya xp ultimate) hangi seçenekte açılmıyorsa b.) Yanlış seçeneği silmeyin. Aksi halde sisteminiz açılmayabilir.
NEDİR ALLAHIM NEDİR? BU DİYARIN ŞU HALİ BEZGİNLİKTEN RUHUNU KAYBETMİŞ BİR AHALİ İSLAMA SERBEST OLAN CAMİLERDE MAHPUSLUK, İMAN,FİKİR,RUH,LİSAN ,SUYU KESİLMİŞ MUSLUK KALPLERİ DİNLER SAĞIR,KILAVUZLUK EDER KÖR, DİNDARA ÇAĞDIŞI DER,ÇAĞ BİLMEZ PROFÖSÖR. RUHSAL,PARASAL,SOYUT,BOYUT,YAŞAM,EĞİLİM YA BUNLAR TÜRKÇE DEĞİL YAHUT BEN TÜRK DEĞİLİM. OYSA HALİS TÜRK BENİM,BUNLAR İŞGALCİLERİM ALLAH TÜRK'E ACISIN YALNIZ BUNU DİLERİM..