Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
Acronis True Image v11.0 ;[Bootable Cd]hazırlama.
/ 2  Sonraki sayfaya git
viking20
Forum Katibi

4218 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 May 2008  02:50:13
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
kısa hatırlatma:
Acronis True Image v11.0 ;[Bootable Cd]'si hazırlamak(için).
SORU:boot cd si nasıl oluşturabilirim? bootcd'si oluşturmuyo bu hata veriyo.diğer sürümleride oluşturmuyo sadece acronis 9 da boot oluşuyo.boot cd si nasıl oluşturabilirim biri bi anlatsın yav.
CEVAP:Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerine girin Türkçe dilini İngilizce (A.B.D) Yapın sorun kalkacaktır,kolay gelsin.
Acronis True Image Kullanımı Resimli Anlatım:
Öncelikle program hakkında biraz bilgi vereyim. Acronis True Image bir sistem yedekleme programıdır. Yani bilgisayarınız tertemizken,sorunsuz haldeyken bu programla yedek alıyoruz.
Program yedek alırken %50 sıkıştırma yapıyor(normalin de).
Yani 5 GB sürücünüzü yaklaşık 2.5 Gb olarak yedekliyor.
Daha sonra bilgisayara virüs girdiğinde ya da yavaşladığında format atmak yerine,bu programla bilgisayar 5 dk'da eski, tertemiz yedeğe dönüyor.
Kullanımı oldukça basit.Mümkünse tüm güncelleştirmeleri yapıp, sürücüleri yükleyip Virüs,Spy programını yükleyip\taratın.Tertemiz olsun.
Programın ana penceresi. Burda Backup yani yedek al tuşuna basıyoruz.Çıkan pencerede next tuşuna basıyoruz.Sonra bu ekran geliyor.

Yedeğini almak istediğimiz sürücüyü seçiyoruz:

Yedeği kaydediceğimiz sürücüyü ve klasörü seçip işaretlediğim yere basıyoruz.

Bitti...
Diyelim bilgisayarı Spylar, pop-up'lar, virüsler\trojanlar\solucanlar bastı, doğal olarak windows yavaşladı.
sadece 5 dk'da(bende 3 dk.) eski haline döndürücez.

Ve bilgisayar baştan başlıcak. Windows açılmadan bu program açılıcak aynı işlemleri tekrar yapıcaksınız.Hepsi bu kadar.
Son olarak çoğu arkadaş şunu sordu:"Ya bilgisayar çökerse açılmazsa o zaman yedeği nasıl geri alacağız?"
Şöyle arkadaşlar.

İşaretlediğin yere basarak boş bir cd'i takıyoruz ve boot CD'si oluşturuyoruz. Bilgisayar açılmadığı zaman bilgisayarı bu CD'den boot ediyoruz ve Acronis açılıyor,kolay gelsin.

Güncelleme: viking20 [18 May 2008 11:26:34]
viking20'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) viking20'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

OCZ Diesel

Microsoft Explorer Mini Mouse

Axle 9800 GT

OCZ DieselDüşük kapasitesine rağmen kabul edilebilir veri aktarım hızı ve darbelere dayanıklı gövdesiyle öne çıkan bir USB bellek.
Microsoft Explorer Mini MouseMicrosoft'un yeni fare teknolojisiyle tanışmaya hazır mısınız? BlueTrack teknolojisi ile Mini Mouse bir devrim yaratıyor.
Microsoft Explorer Mini MouseYeni özelliklerine rağmen 8800 GT'den çok farkı olmaması ve düşük fiyat/performans oranı ile geride kalıyor.
muratahmetbeyoglu
Üye

138 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 May 2008  09:56:34
dostum acronis 10 kullanıyorum ve boot cd hazırlarken en son proceed e tıklayınca şöyle bir hata veriyor:

failed to build the bootable media
İCON3. PNG(0x400E) Tag=0xABD2DB6B5A02A56B

ve cd yi oluşturmuyor

özel hazırlanmış mart 2008 li windows xp sp2 kullanıyorum ne yapmalıyım teşekkürler...
allahına kurban
muratahmetbeyoglu'nun profilini görüntüle muratahmetbeyoglu'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
viking20
Forum Katibi
REP: 97REP: 97REP: 97REP: 97
REP: 97

4218 Mesaj

Mesaj Tarihi : 26 May 2008  13:12:25
değerli kardeşim sorunun cevabını ben zaten yukarıdaki mesajımda en başta vermiştim:)okumadın galiba:)
neyse tekrar verelim:
kısa hatırlatma:
Acronis True Image v11.0 ;[Bootable Cd]'si hazırlamak(için).
SORU:boot cd si nasıl oluşturabilirim? bootcd'si oluşturmuyo bu hata veriyo.diğer sürümleride oluşturmuyo sadece acronis 9 da boot oluşuyo.boot cd si nasıl oluşturabilirim biri bi anlatsın yav.
CEVAP:Denetim masasından Bölge ve dil seçeneklerine girin Türkçe dilini İngilizce (A.B.D) Yapın sorun kalkacaktır,kolay gelsin.
---
kolay gelsin başarılar dilerim,Acronis ile ilg. bir sorunun olursa şayet sorabilirsin.Bildiğin gibi otomatiğe bağlayıp belirlediğin araliklarda yedekleme alıyor.
EDİT:
Haaa!! aman unutma işin bitince Denetim Masasından DİLİ tekrar türkçe ye getir,yoksa bu seferde diğer programların\işlerin\uygulamaların su koyabilir:)
Güncelleme: viking20 [26 May 2008 13:22:37]
viking20'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) viking20'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
muratahmetbeyoglu
Üye

138 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 May 2008  23:24:44
dostum internetten araştırıp bu soruyu sordum ama genede hata bende çünkü bulduğumu yazmadım o da şu:
dil seçeneklerinden ingilizce abd yada england farketmez ikisini de denedim yazmaya başlıyor sonuna gelince bitmeden cd çıkıyor ve kötü medya diyor 4 cd zahiyatı oldu sonunda flash belleğe yazdım bende oldu.ama gelgelelim cd ye yazınca olmuyor ne yapmalıyım parlak bir fikrin varsa buyur teşekkürler...
allahına kurban
muratahmetbeyoglu'nun profilini görüntüle muratahmetbeyoglu'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
muratahmetbeyoglu
Üye

138 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 May 2008  23:27:21
ayrıca bende 1-2 sene önceden yazdırdığım boot cd var onunla yüklesem hata veriyor ama nedeni büyük ihtimalle kullandığım windows tan kaynaklanıyor.
allahına kurban
Sayfanın en üstüne git
Recep Baltaş
CHIP Online
REP: 240REP: 240REP: 240REP: 240
REP: 240

5166 Mesaj

Mesaj Tarihi : 27 May 2008  23:34:58
Yeni sürümü kullanabilirsiniz.
Trakya Üniversitesi Almanca Öğretmenliği | LEVEL Donanım Editörü | CHIP Yazı İşleri
Recep Baltaş'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) Recep Baltaş'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140REP: 140REP: 140REP: 140
REP: 140

1038 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Tem 2008  17:54:38
kızmayın ama çok önemli bu program ücretsiz mi ücretliyse ne kadar ve nerden alınır?Birde sistem yedeğini illa bilgisayaramı yükleyecem bir DVDye yüklense olmaz mı?
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
orkunleo
Yeni Üye
12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Tem 2008  19:23:18
Arkadaşlar, bir kaç gün önce acronisle anlatıldığı gibi yedek almıştım, bir de acronis boot cd si oluşturdum. Bugün bilgisayar çöktü. Format attım işletim sistemini yeniden kurdum. Bu noktadan itibaren, bilgisayarı eski haline (kullandığım programları ve güncellemeleri) nasıl getirebilirim?

Teşekkür eder saygılar sunarım...
orkunleo'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
suat666
Deneyimli Üye
REP: 209REP: 209REP: 209REP: 209
REP: 209

1144 Mesaj

Mesaj Tarihi : 03 Eyl 2008  08:45:37
Arkadaşım
Forumda ara vermiştim henüz yeni okudum ,güzel bir çalışma teşşekkürler., devamını bekleriz.
suat666'nın profilini görüntüle (Çevrimdışı) suat666'ya özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
soulmy
Deneyimli Üye
REP: 90REP: 90REP: 90
REP: 90

1037 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008  15:20:18
Ben bu programı (deneme sürümü) internet cafeden flash diske indirdim eve geldim kuracaktım ama first name, e-mail bilgilerini falan doldurmamı istedi. Doldurdum ve hata verdi. Kurulum yapamadım. Sanırım internete bilgi göndermeye çalışıyordu. Bende de internet olmadığı için kurulmadı. Şimdi ne yapmalıyım?
Güncelleme: soulmy [10 Eyl 2008 16:49:19]
soulmy'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) soulmy'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
ahmet79
Bilgin Üye
REP: 587REP: 587REP: 587REP: 587
REP: 587

2668 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eyl 2008  07:29:05
http://eu.acronis.com/homecomputing...d/trueimage/
bu adres kendi sitesi deneme sürümünü indirebilir yada satın alabilirsiniz, ayrıca güzel paylaşım eline sağlık viking.
ahmet79'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) ahmet79'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000