Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Adım adım Pardus 2008 kurulumu
CHIP Online
www.chip.com.tr

3216 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Tem 2008  04:37:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Linux kurmak zor mu geliyor? Hata yapmaktan mı korkuyorsunuz? Öyleyse gelin bu işi birlikte yapalım.

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Adim-ad...mu_7836.html

Resimlerle: Adım adım Pardus 2008 kurulumu

Geçtiğimiz ayın son günlerinde yayınlanan Pardus 2008, özellikle Türk Linux kullanıcıları için çok şey ifade ediyor. Ulusal işletim sistemimiz Pardus'un yeni sürümü, belki de bugüne kadar hiçbir Linux kullanıcısının sahip olamadığı kadar büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor.

Ancak kullanıcıların Linux'a geçmek konusundaki tereddütlerinin de daha kurulum aşamasında başladığını kabul etmek gerekli. Her ne kadar güncel Linux sürümleri kurulumu oldukça kolay hale getirmiş olsa da, yıllarca Windows kurmakla uğraşmış bilgisayar kullanıcıları için her şey o kadar da kolay olmayabiliyor.

Öyleyse gelini ulusal işletim sistemimizi adım adım birlikte kuralım... Ama öncelikle işe, buradan Pardus 2008'i indirmekle başlamalısınız.

Tüm konu: Adım adım Pardus 2008 kurulumu

Resimlerle: Adım adım Pardus 2008 kurulumu

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Pardus 2008'i kurup denediniz mi?

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Sony Vaio VGN-CS118E

VIZO Xena II VZ-NLC-110

Samsung Sens X360

Sony Vaio VGN-CS118EHem taşınabilirlik hem de performans arayan kullanıcılara yönelik olan Sony, performansına uygun bir fiyatla satılıyor.
VIZO Xena II VZ-NLC-110Eğer dizüstü bilgisayarınızın çok ısınmasından şikâyet ediyorsanız Xena II ile sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
VIZO Xena II VZ-NLC-110İncecik tasarımıyla oldukça şık görünen X360, gerek iş gerek eğlence amaçlı olsun tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak keyifli bir ürün.
mustafaerdem14
Üye
REP: 3REP: 3REP: 3
REP: 3

148 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Tem 2008  11:34:21
denedim güzel olmuş her müdahelede root şifresini sorması sıkıcı ama güvenli olmuş daha deniyoruz bakacaz yalnız bilgisayarıma kuramadım virtualbox dan deniyorum bunuda belirteyim
Güncelleme: mustafaerdem14 [18 Tem 2008 11:35:23]
mustafaerdem14'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustafaerdem14'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
minnoş_97
Deneyimli Üye
REP: 140REP: 140REP: 140REP: 140
REP: 140

1057 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Tem 2008  11:38:52
Çok yakında denemeyi düşünüyorum.Şu RAM miktarımı 2 ye çıkarttıktan sonra pardus 2008'i kuracağım.Ama resimlerden gördüğüm kadarıyla daha stabil ve kullanımı kolay olmuş.
Güncelleme: minnoş_97 [18 Tem 2008 11:39:21]
minnoş_97'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) minnoş_97'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
mustifanci50
Yeni Üye

28 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 Tem 2008  12:27:24
kurdum biraz uzun sürüyo kurulumu ama benim makinanın tüm driverlarını tanıdı hatta usb modemi biletanıdı değişik güzel bişi. Beğenmediğim özellikleri, hakkında detaylı anlatımları çok yok ve bazı programları istenildiği gibi çalışmıyor mesala internet tarayaıcıları mozilla ile konquror xp deki mozillaya yada explorar rahatlığı yaşatmıyor ikinci kendi özel torrent programını kullanamadım ama torrentcılar utorrentı indirip wine deneyebilirler çalışıyor eğer xp lisans konusunda sıkıştırsın bir dakkika drumam hemen pardusa geçerim bide resmi kurumlara pardus zorunlu hale getirilmeli böylece hem belgelerimiz güvenli olur hem pardus gelişir hemde milyonlarca dolarımızı microsofta kaptırmayız..
Güncelleme: mustifanci50 [18 Tem 2008 12:29:09]
mustifanci50'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mustifanci50'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler