Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  03:44

PC'nizde ayar değiştirmeden, sağda solda boş DVD aramadan Windows 7'yi hemen kurun, deneyin...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Adim ... -deneyin_10364.html

Resimlerle: Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

Bilgisayarlarda sanallaştırma son zamanların gözde işlemi. Sanallaştırma uygulamaları sayesinde bilgisayarınızın içinde ayrı bir bilgisayar oluşturabiliyor, küçük bir pencere (veya tam ekran) içerisinde başka bir bilgisayarı kullanabiliyorsunuz. Bu sayede halihazırda tıkır tıkır çalışan sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan istediğiniz herhangi bir işletim sistemini, bir programı kurup deneyebiliyor, istediğiniz zaman da silip ondan kurtulabiliyorsunuz.

Windows 7 betasını denemek için fırsat
Microsoft'un geliştirmiş olduğu sanallaştırma yazılımı Virtual PC 2007'yi kullanarak bilgisayarınızda bir sanal makine oluşturabilir ve bu sanal makinenin içerisine Windows 7 kurarak hemen Windows 7'yi incelemeye başlayabilirsiniz. Virtual PC 2007 hem Windows XP hem de Windows Vista altında çalıştığından sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmanıza da gerek yok.

Hazır Windows 7 beta ortaya çıkmışken yarım saat içerisinde bilgisayarınızın altında bir sanal bilgisayar oluşturup Windows 7'yi denemek istiyorsanız hemen sizler için özel olarak hazırladığımız Adım adım Windows 7 kurulum dosyasını inceleyin, denemeye başlayın!

Tüm konu: Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

Resimlerle: Adım adım: Windows 7'yi kurun ve deneyin

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Windows 7 ile ilgili ilk izlenimleriniz ne oldu?

En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  13:05

ben hız olayına hasta oldum hatta okadar memnun kaldım ki vista yı kaldırdım bilgisayarımdan ne bileyim vista çıkınca nasıl xp gözümden düştü ise aynen şimdide görsellik hız menüler arası geçişler bakımından vista düştü gözümden.,

yanlız belirtmeliyim ki 64 bit sürümünde bazı sıkıntılar yaşadım, şükür sadece ben yaşamamışım forumlardan çözümlerini buluverdim. Google allah razı olsun senden
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  18:45

notebook uma kurdum ama ses kartımı tanımadı bide çok yawşladı win7 yi kullanırken acaba virtualpc 2007 den diilde direk yüklesem hızlanırmı bu sistem vistada sorun çıkarmıyo hızı filan iyi acaba win 7 de yeterli gelirmi bide ses kartımı tanırmı

core 2 t 5500 1.66 ghz
4 GB 667 mhz ram
100 gb harddisk
intel 945 gm 224 mb
realtek ses kartı
windows vista
En üste git

Üye
REP: 126, 3,63

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  19:14

ben sistemime kurdum fakat beğenmedim nedeni ise kullandıgım programların cogunu çalıştıramadı örnek verirsem indredimail deamon tools gibi
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  19:58

Alıntı: eolos
ben sistemime kurdum fakat beğenmedim nedeni ise kullandıgım programların cogunu çalıştıramadı örnek verirsem indredimail deamon tools gibi

Bu programların bir çok alternatifi var, zaten eski sürümleri Vistada da çalışmıyor, yoksa sonsuza dek XP'ye mahkum kalacaksın...
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Oca 2009  20:08

windows 7 vistadan kesinlikle daha hızlı diyebilirim.vistaya göre daha az ram kullanıyor görev çubuğu ve başlat menüsü güzel olmuş. görsellik olarak vistadan başka fark ı yok gibi....
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Oca 2009  16:41

sağ alt köşedeki build 7000 ibaresi etkinleştirmeden sonra kalkmadı hala orada.. oysa torrentten indirip cracklediğim zaman kalkmıştı , sizlerde de yazı hala duruyormu ?
En üste git

Üye
REP: 455, 4,04

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Oca 2009  18:36

Ben microsoft virtual pc 7 ile kurdum. Sistemim biraz eski geldi ve baya kastı. Tabi bu sistemde sanal olarak kullanım esnasında kasılması gayet doğal. O yüzden pek deneyim yaşayamadım ama en azından masaüstü resmini baya beğendim:)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Oca 2009  18:36

ayrıca ilk program sorununuda yazayım , sanal sürücü oluşturamıyorum deamon tools alchol magic disk , hiç biri işe yaramadı kurulmuyorlar sürekli restart istiyor kurulum sırasında restart'tan sonra yine başa dönüyor , kuran varsa açıklayabilirmi nasıl yaptığını , uyumluluk modunda hepsini denedim yönetici olarak çalıştırdım son versiyonlarını indirdim ama nafile..
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Oca 2009  19:45

Alıntı: juze79
ayrıca ilk program sorununuda yazayım , sanal sürücü oluşturamıyorum deamon tools alchol magic disk , hiç biri işe yaramadı kurulmuyorlar sürekli restart istiyor kurulum sırasında restart'tan sonra yine başa dönüyor , kuran varsa açıklayabilirmi nasıl yaptığını , uyumluluk modunda hepsini denedim yönetici olarak çalıştırdım son versiyonlarını indirdim ama nafile..

bende de aynı soun oldu ama MakBit Virtual CD-DVD programı ile problemimi aşdım.tavsiem daemon tools gibi program kullanan arkadaşlar bu programı kullanın windows 7 de
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Oca 2009  19:48

Alıntı: emosev
notebook uma kurdum ama ses kartımı tanımadı bide çok yawşladı win7 yi kullanırken acaba virtualpc 2007 den diilde direk yüklesem hızlanırmı bu sistem vistada sorun çıkarmıyo hızı filan iyi acaba win 7 de yeterli gelirmi bide ses kartımı tanırmı

core 2 t 5500 1.66 ghz
4 GB 667 mhz ram
100 gb harddisk
intel 945 gm 224 mb
realtek ses kartı
windows vista

Kardeş benim sistemde hemen hemen seninkine benzer laptop... Virtual ile kurduğundan dolayı öyle tamamen sıfırdan kurarsan çok daha hızlı olduğunu farkedeceksin...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
Adım Adım PC yi TEMİZLEMECANDANHACK 5 01 May 2012  01:02
Adım Adım PC yi TEMİZLEMECANDANHACK 0 30 Nis 2012  12:34
 Adım adım Windows 7 Sıçrama listeleri!CHIP Online 1 11 Haz 2010  09:57
 Adım adım Pardus 2008 kurulumuCHIP Online 3 18 Tem 2008  12:27
 Adım adım: YouTube videolarını MP3'e çevirinCHIP Online 3 26 Nis 2009  01:07
Bu sayfa 0,95 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu