Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Adobe Flash Player: Yeni sürüm yayımlandı

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink15 Eki 2008  15:48

Web tarayıcılarının vazgeçilmez eklentisi Flash Player, 10. sürümü ile daha fazla performans sunuyor

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Adob ... ayimlandi_9149.html

Multimedya içerik sunan web sitelerini görüntülemek için gerekli Adobe Flash Player eklentisinin 10. sürümü yayımlandı. Yeni 3D efektler, dinamik ses efektleri ve kullanıcı tanımlı resim filtreleri web tasarımcılarına internet sitelerini süslemek için daha fazla imkân sunacak.

Flash Player 10 PC'de takılı olan ekran kartının işlem gücünden faydalanabiliyor. Bu adım sayesinde Adobe, Flash içerikleri görüntülemede daha yüksek bir performans sunmak ve işlemcinin yükünün azaltmak istiyor. Ayrıca firma daha iyi bir metin desteği vaat ediyor.

Not: Aşağıdaki indirme linkler Firefox, Opera, Netscape ve Safari web tarayıcıları için geçerlidir. Internet Explorer kullanıcıları Adobe'un web sitesine buradan girip eklentiyi doğrudan tarayıcı ile bütünleştirebilirler.

Download:

Tüm konu: Adobe Flash Player: Yeni sürüm yayımlandı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Adobe Flash Player 10'u denediniz mi? Yorumlarınız...

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink15 Eki 2008  16:14

Umarım bu webcam açığının kapandığı anlamına gelir.

http://www.chip.com.tr/konu/Dikkat-edin-gozetleniyor-olabilirsiniz_9066.html
Güncelleme: Editör (15 Eki 2008 16:15)

En üste git

Denetmen

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink15 Eki 2008  17:30

Browser: Firefox, Mozilla, Netscape, Safari, Opera
ben google chrome kullanıyorum.yani benim işime yaramadı.
Güncelleme: Andaç Işık (15 Eki 2008 17:33)
Kullanıcı adımı değiştirdim. Eski kullanıcı adım: AnDi
www.andacisik.com <-- Andaç Işık Kişisel Olmayan Blogumsusu 
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eki 2008  13:40

Ben Bu konuyla ilgili çok acayip bi sorun yaşıyorum. biri bana yardım etsin lütfen. ben 10 un çıktığını duyunca indirdim hemen. tıklayıp kurmadan önce program ekle kaldırdan 9 u sildim. sonta install e tıklayınca hata verdi. mesaj ''Bu yüklemeyi tamamlamak için yeterli disk alanına sahip değilsiniz lütfen 5000 kb alan boşaltın ve yeniden deneyin''. benim hard disk bomboş anlam veremedim. windows/system32 içindeki macromed klasörünü sildim. tekrar yüklemeyi denedim yine aynı mesaj. baktım macromed klasörü oluşmuş içinde index isimli bir txt dosyası var. yani kuramıyorum. expolarer le bir flashlı siteye girince otomatik olarak flash yükleniyor. yani flash sorunum çözülüyor. fakat sadece expolarerde. ben mozilla firefox kullanıyorum. ama flash olan yer herde eksik eklenti diyor. tıklıyorum buluyor ve beni adobenin sitesine yönlendiriyor. benim indirdiğim ınstall dosyasının aynısı iniyor. tıklıyorum yine aynı mesaj. çıldırmak üzereyim 3 gündür. lütfen yardım edin. (firefoxun da son sürümünü kullanmaktayım)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eki 2008  15:22

revoyu yükle ile var mı diye bak varsa kaldır. olmazsa 9'u tekrar yükle ve revo ile kaldır. sitelerde bulabilirsin 9'u.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink21 Eki 2008  22:08

revoyu yükleyip bakmıştım zaten. denedim de. olmadı. bugün 9 u tekrar yüklemek için baktım sitelere indirdim. kur diyosun otomatikman 10 u kuruyo. yerinden öle ayarlamışlar. 9 u kaldırmaya gör. bi daha 9 kurmak mümkün olmuyo
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink28 Oca 2009  14:17

Alıntı: byboomerang
Ben Bu konuyla ilgili çok acayip bi sorun yaşıyorum. biri bana yardım etsin lütfen...

Birebir aynı sorunu bende yaşıyorum..

Ancak benim bilgisayarımda C:\ ve D:\ yerine sadece H:\ var...

C, D, E, F isimlerinde dahili memory kart okuyucular var..

son çare buraya yazıorm. CHIP uzmanları da çözemezse formatlıcam Pc yi..
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink08 Şub 2009  15:52

aynı sorun bende de var arkadaşlar, system 32 dosyasında yetersiz disk alanı (5000 kb yer boşalt) diyor. halbuki bağlı bulunduğu alanda 20 gb boş yer var, sadece system 32 dosyasında boş alan yok diyor. çözüm bulunamazsa ben de format atmayı düşünüyorum, CHIP uzmanlarının yardımlarını bekliyoruz. saygılar...
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Şub 2009  18:03

sorun windowsun C:\ dizini dışında bi dizine kurulmasından kaynaklanıyo. çözüm bilgisayara bi usb bellek takın sürücüsü C: olarak görünecektir. flash player ı tekrar yükleyin yükleme gerçekleşecektir. bende bu yöntem çalıştı.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Adobe Flash Player 10.1.82.76[yeni]viking20 0 11 Ağu 2010  10:59
 Adobe Flash Player 10.3.181.16 [yeni]viking20 0 01 Haz 2011  19:14
Flash Player 10 (All İn One) - Son Sürüm 10.0.42.3only_yunus 5 07 Tem 2010  12:04
 Adobe Flash Player yüklü iken,HPQ-User 7 23 Şub 2010  22:53
 ADOBE FLASH PLAYER'I KURAMIYORUMHPQ-User 8 15 Ağu 2011  03:13
Bu sayfa 0,98 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu