Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Adobe Flash Player: Yeni sürüm yayımlandı
CHIP Online
www.chip.com.tr

3218 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  15:48:00
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Web tarayıcılarının vazgeçilmez eklentisi Flash Player, 10. sürümü ile daha fazla performans sunuyor

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/Adobe-F...di_9149.html

Multimedya içerik sunan web sitelerini görüntülemek için gerekli Adobe Flash Player eklentisinin 10. sürümü yayımlandı. Yeni 3D efektler, dinamik ses efektleri ve kullanıcı tanımlı resim filtreleri web tasarımcılarına internet sitelerini süslemek için daha fazla imkân sunacak.

Flash Player 10 PC'de takılı olan ekran kartının işlem gücünden faydalanabiliyor. Bu adım sayesinde Adobe, Flash içerikleri görüntülemede daha yüksek bir performans sunmak ve işlemcinin yükünün azaltmak istiyor. Ayrıca firma daha iyi bir metin desteği vaat ediyor.

Not: Aşağıdaki indirme linkler Firefox, Opera, Netscape ve Safari web tarayıcıları için geçerlidir. Internet Explorer kullanıcıları Adobe'un web sitesine buradan girip eklentiyi doğrudan tarayıcı ile bütünleştirebilirler.

Download:

Tüm konu: Adobe Flash Player: Yeni sürüm yayımlandı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Adobe Flash Player 10'u denediniz mi? Yorumlarınız...

CHIP Online'nin profilini görüntüle
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Otolara güvenlik kalkanı

A'dan Z'ye Windows 7 Beta1

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online, otomobillerde kullanılan 10 güvenlik teknolojisini mercek altına aldı.
Hayat kurtaran 10 otomobil teknolojisiCHIP Online farkıyla Windows 7 Build 7000'i keşfedin. İşte ilk beta sürümün artıları ve eksileri...
Editör
Üye
REP: 34REP: 34REP: 34REP: 34
REP: 34

105 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  16:14:49
Umarım bu webcam açığının kapandığı anlamına gelir.

http://www.chip.com.tr/konu/Dikkat-...iz_9066.html
Güncelleme: Editör [15 Eki 2008 16:15:52]

Editör'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) Editör'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
AnDi
Üye
REP: 17REP: 17REP: 17REP: 17
REP: 17

483 Mesaj

Mesaj Tarihi : 15 Eki 2008  17:30:58
Browser: Firefox, Mozilla, Netscape, Safari, Opera
ben google chrome kullanıyorum.yani benim işime yaramadı.
Güncelleme: AnDi [15 Eki 2008 17:33:39]

AnDi'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) AnDi'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
byboomerang
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Eki 2008  13:40:29
Ben Bu konuyla ilgili çok acayip bi sorun yaşıyorum. biri bana yardım etsin lütfen. ben 10 un çıktığını duyunca indirdim hemen. tıklayıp kurmadan önce program ekle kaldırdan 9 u sildim. sonta install e tıklayınca hata verdi. mesaj ''Bu yüklemeyi tamamlamak için yeterli disk alanına sahip değilsiniz lütfen 5000 kb alan boşaltın ve yeniden deneyin''. benim hard disk bomboş anlam veremedim. windows/system32 içindeki macromed klasörünü sildim. tekrar yüklemeyi denedim yine aynı mesaj. baktım macromed klasörü oluşmuş içinde index isimli bir txt dosyası var. yani kuramıyorum. expolarer le bir flashlı siteye girince otomatik olarak flash yükleniyor. yani flash sorunum çözülüyor. fakat sadece expolarerde. ben mozilla firefox kullanıyorum. ama flash olan yer herde eksik eklenti diyor. tıklıyorum buluyor ve beni adobenin sitesine yönlendiriyor. benim indirdiğim ınstall dosyasının aynısı iniyor. tıklıyorum yine aynı mesaj. çıldırmak üzereyim 3 gündür. lütfen yardım edin. (firefoxun da son sürümünü kullanmaktayım)
byboomerang'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) byboomerang'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
serdar_ayberk
Üye

135 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Eki 2008  15:22:37
revoyu yükle ile var mı diye bak varsa kaldır. olmazsa 9'u tekrar yükle ve revo ile kaldır. sitelerde bulabilirsin 9'u.
serdar_ayberk'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) serdar_ayberk'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
byboomerang
Yeni Üye

2 Mesaj

Mesaj Tarihi : 21 Eki 2008  22:08:00
revoyu yükleyip bakmıştım zaten. denedim de. olmadı. bugün 9 u tekrar yüklemek için baktım sitelere indirdim. kur diyosun otomatikman 10 u kuruyo. yerinden öle ayarlamışlar. 9 u kaldırmaya gör. bi daha 9 kurmak mümkün olmuyo
byboomerang'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) byboomerang'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000

Cep telefonları | Ekran kartları | Desktop | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Dijital Kameralar | Taşınabilir diskler | LCD & Plazma | Monitörler