karacalı
Üye
|
Mesaj Tarihi : 31 Ağu 2008 00:29:19
|
|
|
|
o olay bende de oluyo bende pc yı 2 3 ay once yenılemıstım eskıde de yapıyodu yenı de de yapıyo nedenı bende tam olarak bılmıyorum bence hıc bır seye gerek yok en ıısı saglam 1 modem almak gerı kalanlarla ılgılı deıl bence.1 ara alcam 1 modem benım bu salk modem de pıkatel usb :S:D bıde ole kıtlenınce pc kapanmıyo elımle kapatıyorum tekrar acıyorum kapanması ımkansız pcnın normal sekılde 1 cıns ıste bu sorun :D
|
| Güncelleme: karacalı [31 Ağu 2008 00:39:38] |
|
| |
|  |
Çift ekran ve su soğutma! |
Mektubunuz var! |
5800 için geri sayım! |
 Fujitsu'nun yeni laptop'u, özellikle çift ekranı ve su soğutma sistemi ile dikkat çekiyor. |
 Apple şefi Steve Jobs, dev şirkete büyük darbe vuran iddialara yazdığı bu mektupla cevap verdi. |
 Nokia'nın dokunmatik bombası 5800 XpressMusic, Türkiye'ye sürpriz hediyelerle geliyor. |
|
shansu
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 31 Ağu 2008 02:09:23
|
|
|
|
dediklerinin hepsini yaptım aynı sonuç. Yalnız başta da dediğim gibi ttnet veya hattımla alakalı bi sorun yok. Pc'yi yeniledikten sonra olan bi durum du. 5 yıl boyunca yanı pc'yi kullandım ve en ufak bi bağlantı sıkıntısı yaşamadım. Çok anlamıyorum bu işlerden ama sanırım biyerlerde bi uyuşmazlık yada ayarlarda bi yanlışlık var bilemiyorum. Kasadaki tüm usb girişlerini denedim hepsinde aynı sıkıntı oluyo ama usbler çalışıyor. Ve yeni farkettiğim si acayiplik de, bu bağlantı kopup ben kısayolu tıklayamıyorken, sağ tıklayıp özelliklerden güvenlik duvarını kapamaya çalıştığımda yapılamıyor gibi bir uyarı geliyr
|
|
| |
|  |
Tuğsan
Katılımcı Üye
    REP: 61
|
Mesaj Tarihi : 31 Ağu 2008 02:30:48
|
|
|
|
Event loglara bir bakın ozaman. Siz bu problemi yaşadığınız zaman error veren bir service var mı?
|
|
| |
|  |
shansu
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 31 Ağu 2008 22:31:47
|
|
|
|
Hayır hiç bi error uyarısı yok...
|
|
| |
|  |
shansu
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 31 Ağu 2008 23:05:28
|
|
|
|
evet yeni bi sorun daha eklendi :( bu bağlantıdan mı bilmiyorum ama koptuktan sonra İtunes'um açılabiliyo ama ses uyarısı veriyor. şarkıları tıkladığımda çalmıyor. Deliricem... sıfır olmasa pc başka bi sorun arıycam ama tüm parçaları yeni depişti..
|
|
| |
|  |
sonelveda
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 22:18:40
|
|
|
|
dostum etherneten kullansana hem hızlı hemde sorunsuz..
|
|
| |
|  |
shansu
Yeni Üye
|
Mesaj Tarihi : 04 Eyl 2008 22:27:55
|
|
|
|
hallettim teşekkürler herkese. yeni bi modem çözdü sorunları :)
|
|
| |