Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Alışveriş Sitesi E-ticaret yapmak..

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink29 Ara 2008  00:47

Arkadaşlar herkese kolay gelsin... yerimi değil mi bilmiyorum ama konuyu buraya açtım. Benim fikrim şu hazır alışveriş sitesi kurup satan şirketler var ve bunların paketlerinde örneğin 1000 usd gibi bir rakama sitenizi kuruyor ve ürün satışı yapabileceğiniz örn. gold , penta , pozitif kurumsal gibi sitelerin bayiliğini sizin alışveriş sitenize ekleyip ilgili ürün tedariğini falan sağlıyorlar bir nevi aracılık gibi... Böyle bir site kursak bunun kazancı nasıl olur ne kazandırır mesela aylık ort. 2000-3000 ytl gibi bir kar bırakabilir mi ? Birde böyle bir sitenin tanıtımını nasıl yaparız...? google da nasıl yollara başvururuz ki muhtelif aramalarda sitemizin ismi ön planda olsun ? Yardım ve görüşlerinizi dört gözle bekliyorum....
Amd Phenom II x4 960 T cpu , VTX HD4670 1 gb ddr3 128 bit gpu , MSI 870-C45 anakart , 4 gb DDR3 1333 mhz ram , 80 gb 7200 rpm Samsung + 500 gb WD caviar-green Hdd , 460+ watt High Power psu
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Tem 2009  17:36

www.ticimax.com adresini inceleyebilirsin
eminim işine yarar bilgiler ediniceksin
kolay gelsinn :)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink25 Tem 2009  16:57

S.a Kardeşim BEN webmasterim benım de E-ticarert sistemim war
İStersen sizlere de kurarız
Bu konuda Msn Den Konusalım

Demoshop :   http://demoshop.rapkanka.com/
Bu konuda Msn Den Konusalım  :D
Msn mete-han@hotmail.co.uk
Webmaster Mete-Han : ' Professional Webmaster '

= E-ticaret - Haber - Blog - Portal - Kişisel site - Köy,Dernek Sitesi - Firma Tanıtım Sitesi - Katalog Tasarım - Resim  Video Portal Tasarımları Yapmaktayız

Msn & Mail :   metehanatlihan@gmail.com   www.meteajans.com  www.ediyalog.net

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 Tem 2009  17:54

http://www.platinmarket.com/eticaret_ve_guven-pkh116.html
e ticaret hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsan
yukarıdaki yazdığım dökümanları incele önce
www.uzmantv.com deki e ticaret sitelerindeki para işi nasıl oluyor diye videolar var oralarıda izle.sonra bu iş 1000 dolarlık yatırımla hedeflediğin şey ne kurtarır mı kurtarmaz mı doğru yoldamısın değilmisin onları düşün kafan birşey oturtmanda etkili olur sonra tekrar yazışırız.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink05 Haz 2010  20:32

Kendi Firmanız Mı ? Dropshipping mi ? Oksijen Network Marketing mi?

İnternet sayesinde artık dünyanın neresinde olursanız olun kilometrelerce uzaktaki bir müşteriye satış yapabilirsiniz. Bunun en kolay yolu ise dropshipping yöntemi..
Ülkemizde dropshipping kavramının varlığından haberdar olanlar çok az olsa da yurtdışında dropshipping sayesinde ev ofislerinde tam zamanlı çalışan hatta onlarca insan istihdam eden kişilerin sayısı gittikçe artıyor.
Dilimizde tam olarak dropshipping’i karşılayacak bir kelimeyi bulmak çok zor. Dropshipping sistemi elinizde stok tutmadan, hatta ürünü görmeden satış yapabilmenizi sağlıyor.

Dropshipping sistemi nedir?
Bu satış yönteminde ürün toptancıları satıcı için herşeyi yapıyor. Misal, siz bir satıcısınız, ücretsiz veya ücretli olarak toptan ürün sağlayan firmanın veritabanına erişiyor ve stoklarındaki tüm ürünlerin resim ve bilgilerini toptan fiyatlarının yanında tavsiye edilen satış fiyatlarıyla birlikte stok durumlarını görebiliyorsunuz. Yapmanız gereken ebay veya herhangi bir açıkarttırma sayfasında toptancıda bulunan ürünleri listelemek veya alışveriş sayfanıza ürünleri girmek ardından satışları beklemek.
Elektronik Ticaret İşi Kurma Maliyetleri
Maliyet Karşılaştırması (Yıllık)

Kendi Firmanız

Başlangıç Maliyetleri
Yıllık Sabit Ücret
-
1.271 + KDV
Ticari Ödemeler (Kira, Muhasebe, Stopaj vb.)
15.000
-
Personel Gideri (1 personel)
12.000
-
Ofis Giderleri
1.200
-
SSL - Hosting - Trafik
500
-
Firma Kuruluşu
2.000
-
Banka POS maliyetleri (5 banka için)
2.500
-
Ürün Yönetimi

-
Ürün XML entegrasyon ücretleri
3.000
-
Sipariş Yönetimi & Tedarik
1.500
-
TOPLAM
37.700

Şimdi bakalım hangisi karlı :
KENDİ FİRMANIZ : 37.700 TL (Her Yıl)
DROPSHIPPING: 1.271 TL + KDV (Her Yıl)
OKSİJEN NETWORK MARKETİNG : 59 TL (Bikereye Mahsus) Detaylı Bilgi İçin : www.OksijenMarketing.com
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Mar 2011  14:05

nejataktan arkadaşımız ticimax ı önermiş ama sanırım orada çalışan biri. Ben hayatımın en büyük hatasını yaptım ordan alarak. Onlarca sorun yaşadım. Şuan sitemden üye olmadan alışveriş yapanlar kargo ücreti ödemiyorlar. Üye olanlar 3 kalem ürün aldılarsa kargo bedelinin 3 katını ödüyorlar. Ödüyorlar dediğime bakmayın bunu gören kaçıyor siteden tabi.
Mesela geçen gün sanal pos bilgilerimi girdirmek için (5 dk bile sürmeyecek bir iş) sabah 10.00 dan akşam 17.00 e kadar telefonla defalarca aradım. Her telefon açışımda karşıma farklı biri çıkıyor hemen hallediyorum diyor. 5 dk geçiyor yine arıyorum hemen hallediyorum diyen kişi dışarı çıkmış oluyor. Ya da 5 dk önce sorunu anlattığım kişiyi tekrar aradığımda pardon sorun neydi diyor :))) Böyle enteresan bir şirket. Güldüğüme bakmayın şuan sinirden ellerim titriyor...

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink25 Mar 2011  20:50

Bu iş sadece bir websiteden ibaret degildir.
Bu işi yasal olarak yapmak için
En azından bir ofis sabit telefon olacak.
Sitede satacagın ürünleri nerede depolanacak depo olacak.
Kargo firması ile anlaşma yapacaksınız.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Kas 2011  14:59

şansını denemelisin belki tutar.
En üste git

Yeni Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink04 Ara 2011  08:39

e-ticaretin de normal ticaret kadar karmaşık bi durumu var.onlarca şeyi kontrol etmen aramalarda önce görünmen,reklam yapman,yaptığın işlere göre siteyi güncellemen,bu işi öğrenmen özetle liste çok uzun.:) zaten bu e ticaret siteleri insanı dolandıracak fiyatlar isteyip
çok az özellikten yararlanmanı istiyorlar.ben ne mi yaptım çok uzun zaman araştırdım ve uygun
güvenilir ve güncel bi sistem buldum.danışmanlık gibi ama sana çok daha fazlasını sunuyor ve maliyeti 450 tl civarı.bu blogtan ayrıntılı inceleyip ürün sayfasına gidebilirsin.ürünü daha ayrrıntılı inceleden ürünün ana sayfasına geçiyo kolay gelsin.piyasayı araştır dudağın uçuklar.burayı bi köşede tut derim.

http://arabul-pinti.blogspot.com ... aret-dansmanlg.html
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink08 Şub 2012  11:57

E-ticaret sitesi kurmak ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 e-ticaret sitesi yapmak için dökümanı olan varm ?kamilozel 0 01 May 2010  23:42
 güvenli online alisveris sitesi yapmakevakartal 4 26 May 2011  13:39
 e-ticaret sitesi ? php/asp/js/ajaxhaltun 4 05 Ara 2011  01:24
 e ticaret sitesi kurmakcemstifler 4 16 Kas 2009  14:28
E Ticaret Sitesi Kurmak İstiyorum.emreceylo 10 03 Nis 2012  08:24
Bu sayfa 0,7 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu